Hur går det med lägenheten?

I samarbete med Speedheater

Jag fick nästan en chock nu i helgen när Wilma var uppe och jag insåg att hon faktiskt inte hade sett min lägenhet innan. Även om jag egentligen bara har bott här i 3 månader nu så är det en sån självklarhet i att det är hit jag går när jag går hem. Även om jag har upptäckt att min mobil benämner Sibyllegatan 28 (där kontoret ligger) som "Hemma" i maps, haha. Nästa insikt jag då fick var att ni ju faktiskt knappt fått sett något härifrån heller. Ni fick lite updates från precis när jag fick tillträde och veckan när Mamma, Pappa och jag renoverade. Men sen då? Jag vet faktiskt inte exakt vad det är, men jag gissar att det har lite att göra med att jag inte är helt klar. Snarare är jag inte alls klar. Det är rätt mycket kvar att göra, och innan det är gjort är jag inte riktigt redo att visa.

Men vad är status då? Jo, jag har:

- byggt upp två garderobssektioner.
- målat rummet och hallen.
- bytt spegelskåp.
- satt upp skoskåpet på väggen.
- satt upp hyllor i badrummet.
- köpt och satt upp TV.
- bytt både mat- och soffbord.

Jag ska:

- måla mina garderober.
- sätta upp gardinskenor.
- borde egentligen fixa golvet i hörnet under sängen. Det saknas nämligen fiskbensparkett där garderoben tidigare stod. Jag borde verkligen ta in en expert på byggnadsvård för att fixa. Originalgolv är ju alltid originalgolv. Men just nu står sängen bra och täcker det, haha.
- byta knoppar på lådorna i köket.
- sätta upp en taklampa (nej, jag har ingen i den här lägenheten heller).
- beställa en stor matta.
- köpa stor spegel.
- sätta upp krokar i hallen.

Målare är egentligen bokad till om en vecka, men jag är lite osäker på om dom kommer att komma då jag inte hört av dom sedan vi bokade för över en månad sedan (vilket jag heller inte fick någon bekräftelse på, haha). Trippen till IKEA, där både gardinskena och spegel finns, ska jag ta tag i och knoppar i köket borde gå att lösa rätt enkelt. Taklampa är ju däremot ett helt annat projekt. Jag hade ju ingen alls under de nästan 2 åren jag bodde i tudentläggan, och i Täby dröjde det nästan tre innan den kom upp. Så önska mig lycka till ;)

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin