Höstens inredningstips

I samarbete med Poster store

Okej. Å ena sidan har jag rent ut sagt panik över att sommaren är över. Jag är ledsen att säga det, men ja, nu är den faktiskt passé. Jag har haft den mest fantastiska sommaren typ någonsin och det märkliga är ju att jag ändå knappt gjort något. Totalt har jag haft två veckors semester under vilka jag dessutom jobbade, haha. Lite skillnad mot alla andra år.

Å andra sidan däremot är jag så otroligt taggad på höst. Inte den där tråkiga November-hösten dock... Nej, utan den här supermysiga nystarts-äntligen-kan-man-tända-ljus-hösten. Hur underbart?? För även om jag älskar mina AW-kvällar så finns det få saker som slår att komma hem till sin älskade lägga. Precis som jag nu till hösten vill förändra både frisyr, garderob och allt annat, så vill jag också förändra här hemma. Hur gör man enklast det? Jo men nya posters och prints. Så det har jag gjort, och jag tänkte också dela med mig av mina bästa tips när det kommer till just tavlor.

TIPS NUMMER 1

Poster store! Alla prints jag har hemma kommer därifrån och jag älskar dom! För det första har dom ett riktigt stort utbud av fantastiskt fina posters och för det andra så är alla tryckta på papper av hög kvalitet som är hållbart producerat. Så bra!

TIPS NUMMER 2

Ha samma kulör på ramen som någonting annat i rummet som du vill lyfta. Jag har till exempel ett svart sängbord och svart ram på mitt soffbord. Så med de svarta ramarna lyfts det verkligen fram och hela rummet får en helt annan röd tråd. Jag har också sett folk stylea med ramar i samma träfärg som exempelvis matbordet för att framhäva det, och det blir verkligen sååå bra!
Dessutom, till skillnad från en vit ram på en vit vägg som mer eller mindre bara försvinner, skapar de svarta en sån härlig kontrast.

TIPS NUMMER 3

Tavelväggar är här för att stanna! Så enkelt är det!

TIPS NUMMER 4

Tavlor med människor på gör rummet mycket varmare. Än om man hade haft mer abstrakt konst till exempel. Så more fotokonst!

TIPS NUMMER 5

Byt konst ofta! Det är inte ovanligt att man har samma tavlor och posters på precis samma ställe år efter år. Köp nya motiv när du dyker på sådana du gillar och byt ut tavlorna därhemma. Omväxling förnöjer!

Därför är det så bra att jag kan dela med mig av koden matilda.30 som ger er 30% på posters och ramar (exklusive Selection). Koden är giltig 11/10, så in och fynda! Kanske inte bara en gång? Det är nämligen så att dom släpper en ny kollektion av posters varje tisdag. Omväxling förnöjer eller hur var det nu? =)

Gillar

Kommentarer

Ellendelin
Ellendelin ,
SÅ himlra bra tips. Posters gör så extremt mycket för inredningens skull!
nouw.com/ellendelin
Patriciaespe
Patriciaespe,
Älskar posters! Fina bilder 😍
nouw.com/patriciaespe
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon finaste du! Verkligen superbra tips du kommer med, älskar när du tipsar om saker. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Hannakarlzzon
Hannakarlzzon,
😍😍✨ Älskar dina tips!!
nouw.com/hannakarlzzon
MissJohansson
MissJohansson,
Så himla bra tips och wow så mycket fint! Vill typ ta allt och sätta upp hos mig istället! Måste in och kicka! Stor kram fina du! <3
nouw.com/missjohansson
CristinaS
CristinaS,
Vilka bra tips!!! Det är så mycket fint så man vill verkligen ha allt! 🥰
nouw.com/cristinas
Freja
,
Vart är den grå vasen ifrån? Så fin😍😍
linndossing
linndossing,
Älskar deras posters, så himla mycket fint!
nouw.com/linndossing
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Vilka härliga tips och jag älskar posters! Det blev riktigt bra! Kram
nouw.com/emmeliesehlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin