Hos Frisören

Efter mycket fram och tillbaka har jag äntligen varit hos frisören. De stora skillnaderna mot förra gången jag lyckades ta mig till frissan är att 1. Jag är inte alls lika nöjd. Förra gången ÄLSKADE jag mitt nya hår, den här gången är jag nöjd med tanke på förutsättningarna, 2. Det blev inte längre, utan tvärt om mer än en decimeter kortare, och 3. Det är mitt naturliga hår nu! Bara topparna som jag blekte för ett par år sedan är behandlade. Resten är verkligen helt och hållet mitt egna hår. Hur fantastiskt är inte det?

Först tänkte jag göra en balayage, men sen insåg jag att jag gör allt för att ta hand om mitt stackars misshandlade hår, och då känns det dumt att färga det igen, och att jag dessutom kan lägga dom tusenlapparna på en resa istället, haha!

Så jag gick helt enkelt dit och sa: Help me save this mess! Jag försöker spara ut det igen, så ta absolut så lite du kan, men så mycket du behöver.

Ni ser ju resultatet. Över en decimeter kortare, men såååå mycket fräshare. Exakt vad hon lyckats göra med styelingen vet jag dock inte, haha!
Men bäst av allt är att snart är tussarna som på riktigt hade brutits av på en decimeters längd, nu nästan är i samma längd som resten av håret. Woop woop!
Hårinpackningar, vitaminer, tålamod och kärlek är vad mitt hår nu ska få, så är jag en dag kanske tillbaka i den hårlängden jag egentligen vill ha =)

Gillar

Kommentarer

Linnéa,
Ah sååå fint, måste klippa mig snart. Våga något nytt 🙈
linnealiebig.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Linda,
Åh det gjorde gott nu har håret chans att växa mer när det är frisk 😉 Skall till frisören på fredag!
Svar: Ja denna provningen var komplett. Hm ja, grundidén är nog att man får gilla vin "tror jag" men det blir helt annat att gå på provning än att ge sig på att dricka vin hemma, så det stämmer ju. Vem vet efter en provning när du lärt dig att kombinera vinet med olika saker så ändras det kanske 😉 Prova vettja!
www.lindamarie.nu
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur?? Och åhh så underbart!! Njut av stunden =) Kram <3
nouw.com/matildaberlin
Lillymihlte
Lillymihlte,
Jag tycker du är fin precis som du är hela tiden vännen, en riktig pingla!! <3 Kram sötnos!
nouw.com/lillymihlte
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså åhh! TACK finaste <33
nouw.com/matildaberlin
Louise,
Men så fint det blev! 😃 <3<3<3<3
louiseelinore.com
Matildaberlin
Matildaberlin,
celinelundqvists
celinelundqvists,
Det blev verkligen en enorm skillnad! Så fräscht nu ju! Det betyder också att håret kommer växa fortare så det blir längre på kortare tid hihi <3
nouw.com/celinelundqvists
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur?? Jag har hört det så många gånger och vill verkligen tro på det, så nu kör vi =) Kram <3
nouw.com/matildaberlin
ZaraAlicia
ZaraAlicia,
Så fint det blev😍
nouw.com/zaraalicia
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tusen tack fining <3
nouw.com/matildaberlin
Amanda,
Åh vad fint det vart! 😀 kram finis
amandalarsson.nu
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! tack vännen <3
nouw.com/matildaberlin
Johannna
Johannna,
Så fint😍
nouw.com/johannna
Matildaberlin
Matildaberlin,
tessbjork
tessbjork,
Så fint det blev! Jag behöver verkligen också klippa mig! Det är snart ett år sen jag klippte mig och håret ser ut som svinto i topparna. Men nu när jag är arbetslös så vill jag inte lägga pengar på det så ofta. Dock så MÅSTE jag nog snart ta mig i kragen och göra det ändå 😝
nouw.com/tessbjork
Matildaberlin
Matildaberlin,
Förstår dig verkligen till tusen!! Tips kan ju va och kolla efter en salon med någon elev. Då brukar det vara billigt, och hur mycket kan dom F*a up om man bara toppar sig?? Hahah! kram <3
nouw.com/matildaberlin
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
så fint och fräscht det ser ut nu! <3
nouw.com/sarahlinnsliv
Matildaberlin
Matildaberlin,

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin