Hon är äntligen här!!!

Well, I wish! Men nej, ingen härlig omelett idag utan mina vanliga proats. Jag ska dock inte klaga, för efter 13 k att dom riktigt fint. Vem är jag förresten?? Vilken vettig människa sätter larm 06:45 på en Lördag för att dra ut och springa - i slutet utav November?? Jag måste erkänna att det fick mig att börja dagen med att ifrågasätta alla mina livsval, haha! Men jag fick världens löp-abstinens när jag var ute och gick min morgonpromenad igår morse och med tanke att hela dagen var planerad till bredden med mys så gällde det att passa på.

Jag har haft en sån där fantastisk dag att man liksom glömmer att ta bilder, utan bara lever i nuet. Vad har varit så underbart? Jo, min älskade familj har varit upp och hälsat på. Dom kom upp redan igår, så igårkväll åkte jag in till stan och mötte upp dom för att äta. Vi hade lite allt möjligt att fira (gissa vem som klarade båda sina tentor?? Woop woop!) och hamnade på någon liten mysig pub vid St Eriksplan. Jag behöver nog inte förklara hur gott det var va?

Idag har vi tillbringat dagen tillsammans ute hos Farfar i Norrtälje. Så mycket mys! Är ni förresten där och sugna på Thai kan jag verkligen rekommendera Ran Mae, för allt wow vad gott det var! Och mätt? Ohhhja! Jag som äter rätt så mycket är fortfarande inte hungrig, haha!

Men vad vore en Lördagskväll utan tacomys va? Mamma och Pappa åkte hem till Gotland igen, medan Wilma stannade här vid mig. Så just nu sitter vi i soffan och myser. Hon pluggar, och jag, well bloggar (borde väl egentligen också plugga... Way för prioriteringar, haha). Så fort hon har skrivit klart ska vi iväg till ICA och köpa hem allt gotte som behövs för en riktig systerkväll. Har ni några tips på bra filmer får ni jättegärna langa =)

Gillar

Kommentarer

Linnealiebig
Linnealiebig,
beatricebohlin
beatricebohlin,
evelinarou
evelinarou,
Åh vad härligt! 😍
nouw.com/evelinarou
elinoreriksson
elinoreriksson,
Åh vad trevligt mef ett besök ut till Norrtan! Trots att jag har bott häri 2 år har jag aldrig varit där, det ska bli ändring på det alltså!
nouw.com/elinoreriksson
beattriicee
beattriicee,
Wow! Så mysigt med sällskap och besök av familjen! 😍😍 och grym du är som klarade två tentor!! ✨
nouw.com/beattriicee
Louiseelinore
Louiseelinore,
Grymma du som klarade tentorna! 😃 Så myyyyys! <3<3<3
nouw.com/louiseelinore
Hannas krypin,
Vad grymt att du kom ut för att springa en runda. Saknar mina morgonrundor faktiskt. Grattis till dina klarade tentor! Grym du är!
hannafialotta.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin