Högt och lågt

Jag kom precis på att det här med att packa kan ju vara en bra idé. Speciellt med tanke på att jag faktiskt ska vara borta i 2 hela veckor. Ihhh! Var det någon som sa semester? Bara en enda liten dag kvar!
Jag insåg dock idag att jag inte kommer att kunna hålla mig ifrån jobbet helt. Men det fina är att jag ju faktiskt mer eller mindre kan jobba oavsett var jag är. Typ som från Gotland. Kan vi bara hålla tummarna för att jag kan få lite sol dom här veckorna och att det inte bara är samma schizofrena väder som det varit de senaste dagarna??

Personer som förtjänar shoutouts idag är:
- Kassören på ICA Sätra! Han var fasen den härligaste människa jag stött på på länge. Han prata med allt och alla, var bundis med stammisarna (alla från Ida 4 år till Agda 82) och gav mig, som han aldrig träffat förut, en komplimang för min klänning. Snacka om glädjespridare!
- Kundtjänsten på Hemtex! Nej, bättre service får ni fasen leta efter!
- Min nya kollega Lovisa som idag rockade sin första kontraktskrivning!

Jag har alltså gått och blivit en sån som har en nagel-tjej?? Under så många år (sen jag var 15?) har jag varit hon som gör sina naglar själv. Jag tycker verkligen det är så kul, men att göra på sig själv tar en evighet. Tid jag inte vill/avsätta längre. Så att jag har hittat en tjej som både är GRYM och har riktigt bra priser är ju bara goals!

Jag freaking ÄLSKAR Shpock! Tänk att efter att jag inte ens tänkt på appen i typ två veckor så droppade det igårkväll plötsligt in bud på flera av mina annonser. Klipp till att jag idag både har gjort plats i mitt överfyllda förråd och fick in så pass mycket att det betalade för mina nya naglar. Som sagt - ÄLSKAR!!

Ni hittar btw min Shpock HÄR! (Klicka på items uppe i vänstra hörnet.) Kika in den och hojta till om ni vill köp något ☺️

Jag vet att det är superlöjligt... men just nu gillar jag verkligen inte mitt insta-feed. Det känns alldeles för grötigt och rörigt. Kikar man in på andras profiler så är dom ju bara så himla härliga. Bilderna matchar, färgerna matchar. Allt är bara så fint. Varför kan inte jag få till det??
Samtidigt, vem bryr sig ens? Det finns ju typ en miljon andra grejer som är mer värda att bry sig om och lägga energi på. Right?

Folk har verkligen börjat släppa på det här med corona mer och mer. And I don’t like it. Visserligen är jag inte så mycket bättre själv, så jag ska inte kasta sten i glashus. Men att personer plötsligt ska börja fylla 4-sätena på tuben, eller trycka sig upp brevid en på bussen, nej. Det gör inte ens jag, och jag gillar verkligen inte när andra gör det mot mig. Hur känner ni kring allt? Har ni gått tillbaka till ett någorlunda normalt liv eller undviker ni fortfarande allt som medför en smittorisk?

Gillar

Kommentarer

MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,
Fina naglar 😊👏
nouw.com/marreekholm
marietheresel
marietheresel,
Jag blir totalt oinspirerad av beiga Insta-konton istället 😂❤️
nouw.com/marietheresel
sarasara
sarasara,
Jag känner mig mer avslappnad kring corona än vad jag gjorde i mars-april, men är fortfarande försiktig och undviker att göra en hel del som man hade kunnat göra annars. 😊
nouw.com/sarasara
jenniferliindqvist
jenniferliindqvist,
Så trevligt att du har kunnat få mer plats i ditt förråd och kunnat spara ihop en slant till sådant du gillar att göra! ❤
nouw.com/jenniferliindqvist
amandassofi
amandassofi,
Angående Corona situationen. Här i Norrland har vi varit rätt lindrigt drabbade, men krisen är långt i från över. Varje dag får vi in misstänka Covid -19 paitenter. Tvätta händerna, håll avsånd och tänka sig för är det som gäller. Sommarjobbar som Uska på lassa och jag vill bara säga - lev, glöm snälla inte bort att leva, men håll avstånd, tänkt dig för. Kramar!! <333
nouw.com/amandassofi

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin