Hit skall du gå - tips för studenter och singlar

Hej finingar! Hur har eran dag varit? För mig har Anthem of the day har varit Lilly Allens Fuck you.
Då jag har tagit ledig från jobbet för att vara hemma och skriva uppsats all day tänkte jag igår kväll att Waaay! Då kan jag i alla fall ta typ en timmes sovmorgon (dvs gå ut och springa vid 07 istället för 06). Men nej nej. För pling sa det i mobilen med en påminnelse om att dom skulle stänga av vattnet mellan 08-18. Och ska jag springa, ja då vill jag duscha. Så det var bara att snäll ställa det vanliga larmet. Ungefär där började jag sjunga Fuck yooooou, fuck you very very much. Vilket varit en återkommande slinga under dagen.

Anyways. Hemma kunde jag ju inte va och dessutom behövde jag hitta någonstans som kunde ge lite inspiration till skrivandet. Här kommer ett STORT tips till alla studenter. Något jag önskar att jag vetat tidigare. Trumvirvel tack! Man kan...

... sitta helt gratis...

... i alla Scandics Lobbies!

Nämen hör ni? Istället för att gräva ned sig i en mörk, murrig EH källare har jag under de senaste åren kunnat sätta mig på lyxiga, härliga, inspirerande hotell?? Who knew? Och det var precis vad jag gjorde idag. Första halvan utav dagen satt jag i Haymarkets lobby.

Och efter lunch, när det var dags för kaffe, flyttade jag över till Gretas. STORT TIPS på det med, för härligare café för lite vardagslyx får man leta efter. Dessutom verkar det vara stället siglar ska gå till. 3 år på EH och inte ett enda ragg. En dag på Scandic och vips har man blivit utfrågad. Dock lyckades han under de få minuterna vi pratade förmedla en kvinnosyn där hans fru inte skulle få jobba eftersom han ville skydda och älska henne. Så nja, jag tror inte riktigt att det blir någon dejt där va, haha. Better luck next time Matilda.

Efter måååånga, låååånga timmar framför C-uppsatsen har jag till slut kommit hem och ska precis slänga ihop en kycklingpasta. Sen blir det ett par timmar till. Heja heja!

Gillar

Kommentarer

majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
Haymarket är min stora favorit och håller helt med dig Gretas är underbart, jag testade deras rödbetslatte så magiskt god!!
nouw.com/majanilssonlundstrom
Linnealiebig
Linnealiebig,
Wow 😍 Perfekt för singlar - jag kommer 🤩
nouw.com/linnealiebig
tildablanksvard
tildablanksvard,
Men hur underbart!
nouw.com/tildablanksvard
happyM
happyM,
Hahaha guuuud vad jag relaterar till låten fast för mig idag, får bli den på repeat för mig nu ❤️ Kram
nouw.com/happym
Jasmine,
Ett så härligt inspirerande tips! Tack för det.
Fortsatt lycka till med uppsatsskrivandet!
Kram
rosanatt.blogg.se
hilmak
hilmak,
Åh förstår verkligen känslan!!! Klart man vill duscha efter löprundan, så irriterande att en sån sak ska hindra haha. Lycka till med uppsatsen! <3
nouw.com/hilmak
emmysofie
emmysofie,
Äääälskar att sitta på lyxiga ställen när jag jobbar!!
nouw.com/emmysofie
amandagroth
amandagroth,
Mysigt 🙏😍☀
nouw.com/amandagroth
Yasmine,
Så bra tips 😃
yasmissy.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin