Highlights från livets liv

Den senaste veckan har mitt liv haft två fokus: jobb och att flyttpacka. Mina tankar har liksom inte varit på så många andra ställen. Men när jag tänker efter är mitt liv fyllt med underbara små tillfällen. Sånna tillfällen jag vill fylla varenda dag med. Sånna tillfällen som jag ska bli betydligt bättre på att fylla mina dagar med.

Som att gå ut och dejta mina vänner. Helt klart något jag ska bli cirka tusen gånger bättre på när jag nu kommer att bo i stan. Fler glas på Rörstrandsgatan med @isabylund , fler is-lattes is solen och fler AWs på vägen hem. Något jag också vill fylla min vardag med är fler bra träningspass. Mer specifikt mer Megaformer. Men med tanke på att jag använde mitt sista klipp i veckan och hur dyrt det är så kommer det nog dröja ett tag. Men den som väntar på något gott you know.

I måndags smet jag iväg från kontoret med ett ena fokus: att gå Djurgården runt. Och det hörni, det var magiskt! Lugn i tankarna och balsam för själen. Precis vad jag behövde.

Lika mycket som jag behöver min morgonträning. Gårdagens pass (som ni hittar i tidigare inlägg) blev en riktig svettfest 👆🏼 Dagens pass kommer nog inte bli något annat än det samma.

Igår hade vi också Save The Date med jobbet. Våra chefer hade först bokat in en guidead promenad på Gärdet med fokus på arkitekturen. Betydligt roligare än det låter. Speciellt för oss mäklare, haha! Men det bästa måste ändå vara middagen de bokade in. Vi gick nämligen till Artilleriet där vi blev bjudna på 3-rätters. Mums, mums, mums säger jag bara! Stort tips!

Här går jag runt och lever livets liv utan att inse det. Njut fröken Berlin!

Gillar

Kommentarer

MissMinnea
MissMinnea,

Middagen på Artilleriet ser verkligen magiskt god ut! 😊

nouw.com/missminnea
Marit1998
Marit1998 ,
Anita,

Mums va gott det såg ut 😃

siliiins.blogg.se/

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin