Highlights

God morgon hjärtan!! Kan ni förstå att det redan är Fredag? Jag ska helt ärligt erkänna att jag har haft sånt otroligt chill schema i skolan plus att jag väl inte riktigt har haft någon motivation till att ta fram kurslitteraturen, att jag inte har någon som helst fredags-feeling. Men vet ni vad? Det är absolut inget dåligt med det. Tvärt om har det inneburit att jag har gått runt och haft nästintill Fredags-feeling hela veckan. Jag är så taggad på den här hösten att det inte finns något negativt alls just nu. Hur underbart??

Istället för att langa en tacksamhets-lista (som jag brukar göra på Fredagar) så tänker jag att jag ska dela med mig utav lite av vad jag har att se fram emot den här hösten =)

Les Mills Live
Yes! Ikväll åker jag med Viking Line mot Turku och Les Mills Live. Det är ett enormt stort träningsevent med Les Mills. Undrar ni hur stort så kan jag berätta att dom förra året fyllde hela Globen. Men i år är det som sagt i Turku, Finland. Så på Lördag har jag 11 träningspass inbokade (tror jag att det är), innan båten sen går hem mot Stockholm igen. Sååå taggad!
Hey! Lovar att dela en massa på min Insta-story, så gå in och följ mig (@matildaberlin) om ni inte redan gör det =)

Elle Trendspaning
För ett tag sen skrev min kompis Lisa och frågade om jag inte ville gå med henne dit, och självklart sa jag ja! Note: det är en biljett vi har köpt. Jag går fortfarande och drömmer om min personliga event-inbjudan.
Men en helkväll med föreläsningar, inspiration och en massa mode säger man ju inte direkt nej till =)

14 September - min födelsedag
24 barre var det! Och det ska såklart firas!

SATS-awards
Den 4 Oktober tar SATS-awards plats på Berns. Där delas det ut diverse priser (årets PT, årets GXI, årets center osv). Jag har absolut ingen chans att vinna något bara så ni vet. Men är det något träningsmänniskor kan göra så är det att festa. Så taggen är total! Här skall dansas natten lång!

Post-tenta-resa
I slutet utav Oktober skriver jag mina tentor, och som ni kanske vet vid det här laget så reser jag alltid någonstans direkt efteråt. Jag vill inte riktigt säga var någon stans jag tänker åka än eftersom att jag inte vill jinxa det, för det finns en riktigt stor chans att jag får besöka ett utav mina absoluta dröm-resemål.
1. Kan ni gissa vad det är?, och 2. Håll tummarna för att jag faktiskt får komma dit!

Gillar

Kommentarer

Netti Starby,
Härliga saker du har att se fram emot och ha en fin dag! <3 Kramis
starbys.se
linneahedberg
linneahedberg,
Men Åh va mycket kul du har att se framemot, hållet tummarna att du får komma dit! ♡
nouw.com/linneahedberg
artibus
artibus,
Åh så mycket att se fram emot hjärtat, speciellt den där resan. Hur nyfiken???? Håller verkligen tummar och tår för att det blir av för dig, så värd det! Fan jag vill också börja resa lite mer. Vet att du har sagt att man inte ska resa med dig så vi får leva oss in i det genom fantastiska bilder hoppas jag! <3
nouw.com/artibus
happyM
happyM,
Sååå galet att det redan är fredag!! Men wow så himla mycket fint du har att se fram emot!! Bääästa känslan att ha det ❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym
petra,
Grattis i förskott här har jag tre st barn som fyller år i septemeber:) härliga planer du har,kram
mammansprinsessor.blogg.se
Yasmine,
Så mycket roligt du har att se fram emot! Och jag håller tummarna stenhårt att du kommer iväg på din drömresa <3 KRAM
yasmissy.blogg.se
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Ihh vad spännande med resan du har framför dig, tycker det är SÅ bra att du åker iväg efter alla tentor och bara är liksom! NJUT <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
KellyEricsson
KellyEricsson,
Så mycket roligt du har att se fram emot <3
nouw.com/kellyericsson
linndossing
linndossing,
Men åh så fantastiska saker! Hoppas du kan åka iväg på din drömresa vännen! Kram
nouw.com/linndossing
Lillymihlte
Lillymihlte,
Fina hjärtat så underbart att få läsa allt det här! <3 Håller alla tummar för att dröm-resan blir av! Himla kul det hade varit att få följa med på den genom bloggen! <3 Kramar i tusen!
nouw.com/lillymihlte

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin