Hett träningstips - Barry's Bootcamp!

Det här med träningsinspiration. Eller snarare motivation. Jag får konstant frågor om hur jag lyckas hålla den uppe och tips på hur man hittar den när den har försvunnit.
Hata mig inte nu, men ärligt talat har jag aldrig haft något problem med den. Det här fenomenet med att ha perioder där gymkortet ligger orört har aldrig någonsin funnits i min värld. Tvärtom har jag väl snarare haft problem med att det emellan åt blivit lite mycket (but hey, vad ska man göra när det finns så himla mycket kul på schemat?).

Men dom gångerna jag faktiskt har en dipp i min träning så beror det på att jag hamnar i ett mönster av avsaknad av variation. Även om jag är en periodare av högsta rang, så kan jag verkligen förstå alla som tröttnar av att gå till gymmet och göra samma sak dag in och dag ut. Jag menar, vem skulle inte det?
Just nu är jag inne i en sån period. I och med att det är Januari så är alla gruppträningspass överfyllda, och jag som anställd får inte boka på mig förens 3 dagar innan, vilket betyder att det helt enkelt inte finns en chans i världen att jag får en plats på passen. Därför blir det "bara" gym för mig, vilket jag ärligt talat tycker är skittråkigt (dock roligare än att bara sitta still, haha).
Därför bestämde jag mig igår för att ge mig själv den där inspirationskicken/motivationskicken igår genom att boka in mig på ett pass på Barry's Bootcamp

För alla er som gillar att träna säger jag bara - ni MÅSTE testa Barry's!
Passen är uppbyggda så att man jobbar skiftande på löpbandet och skiftande med styrketräning på golvet. För att utmana och ge effekt även för de som har Barry's som sin primära träning, har dom delat upp dagarna med olika splittar. Igår var det Arms & Abs (perfekt för mig som 1. hatar att träna armar och behöver pushen till att göra det, och 2. älskar att träna magen, vilket bara gör det sjukt kul).
Det är verkligen ett sånt där perfekt pass att köra när man verkligen bara vill, rent ut sagt, kötta och köra skiten ur sig självt!
Dessutom är stämningen i deras red room helt magisk! Musiken är så grymt peppande, instruktören pushar precis lagom mycket och man kan liksom inte sluta att le trots att man tar i så man nästan gråter.

Pre // Post

Dock är det inte det billigaste.
Man betalar för sin träning genom att köpa klipp. Dessa kostar mellan 179-234 kronor/styck beroende på hur många man köper (ju fler, desto billigare).
Men man får verkligen vad man betalar för! Bortsett från den grymma träningen ser jag 2 enormt stora anledningar till att varje krona är värd det:

1. Eftersom att det kostar kan man verkligen inte lata sig!
Jämför med att gå till ditt vanliga gym. Där betalar du en viss summa oavsett hur mycket du nyttjar ditt kort. Det spelar absolut ingen roll om du tar i så mycket att du spyr eller om du mesar dig genom passet.
Men om du istället går på ett pass som du vet att du betalat runt 200 kronor för, så är i alla fall jag alldeles för snål för att kunna gå därifrån och veta att jag hade kunnat gjort bättre

2. Omklädningsrummen har allt!
Det enda du behöver ha med dig för att göra dig i ordning efteråt är basically rena underkläder och lite smink (om du vill ha det efter med såklart). Jämför det med om jag skulle duscha på gymmet. Då ska jag släpa runt på handduk, schampoo och balsam, kanske en hårfön, lås till skåpet and so on.
På Barry's finns allt det! Handduk till passet, handduk till duschen, riktigt bra schampoo, balsam och tvål i duschen, lotion, styelingverktyg till håret, tops, bomullsrondeller, lås på skåpen osv osv. Verkligen så fantastiskt skönt!

Jag kan fortsätta att berätta om hur fantastiskt det är i evigheter, men jag kommer aldrig att göra det rättvisa. Du måste helt enkelt testa själv!

Gillar

Kommentarer

MirandaBrander
MirandaBrander,
Men håller så med dig, de gånger man tappar motivationen är när man gjort samma sak alldeles för många gånger. Och mina favvopass blir fullbokade direkt så här års... men inspirerande att läsa!!! KRAM <3
nouw.com/mirandabrander
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså JA! Verkligen! Längtar ärligt lite efter att det blir den där dippen i slutet av Februari igen, haha! kram <3
nouw.com/matildaberlin
Denise,
Fin du är!! <3
nouw.com/denisealice
Matildaberlin
Matildaberlin,
Ska du säga <3
nouw.com/matildaberlin
artibus
artibus,
Man måste verkligen bryta rutiner, ofta. I så mycket! Du är så grym hjärtat!❤️
nouw.com/artibus
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså ja! Så viktigt med variation här i livet =) STOR KRAM hjärtat <3
nouw.com/matildaberlin
Anita,
Fina du! 😃
siliiins.blogg.se/
Matildaberlin
Matildaberlin,
adelinaadelina
adelinaadelina,
Så härligt!! <3
nouw.com/adelinaadelina
Matildaberlin
Matildaberlin,
martinalindqvist
martinalindqvist,
Åh, lät ju superbra! Och vad smidigt att omklädningsrummen är så välutrustade <3 Kram
nouw.com/martinalindqvist
Matildaberlin
Matildaberlin,
Eller hur? helt otroligt faktiskt!! <3
nouw.com/matildaberlin
Jag får nöja mig med att gymma här hemma 😋
www.henrikolsson.eu
Matildaberlin
Matildaberlin,
Hahaha! unkar ju så bra det med =)
nouw.com/matildaberlin
Alice,
Åh, det låter ju som ett najs pass, och vilket lyxigt omklädningsrum med allt det där ju! 😃 Kram!
nouw.com/aliceemericsson
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur? Är verkligen hur bra som helst =) kram <3
nouw.com/matildaberlin
sjosefine
sjosefine,
Men va? På riktigt? Finns allt det? Vilken lyx! 👏😄❤
nouw.com/sjosefine
Matildaberlin
Matildaberlin,
I know! Så underbart!!! <3
nouw.com/matildaberlin
Yasmine,
Blir supersugen på att testa! 😃
www.yasmissy.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Du måste! Är verkligen sååå kul! <3
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin