Herre jösses!

Herre jösses vilken morgon säger jag bara! Min tanke var att jag under min rast skulle skriva ihop ett inlägg och tipsa om en restaurang jag och Wilma var och åt på igår, men det har varit fullt ös medvetslös hela morgonen. Så det har verkligen inte funnits någon tid över till det. I vanliga fall snittar jag runt 3500 steg på en arbetsnatt, nu är jag redan uppe i det dubbla. Så det inlägget får ni vänta på tills imorgon helt enkelt.

Istället kör vi en liten tacksamhetslista, för det var det faktiskt flera veckor sen jag gjorde nu. So here goes!

Just nu är jag lite extra tacksam för:

Mina fantastiska kollegor som förgyller mina arbetspass och gör arbetsveckorna något som jag (i alla fall nästan) längtar efter. Jag är verkligen så ledsen att jag inte ska jobba med dom nästa vecka.

Att solen äntligen är framme! För äntligen börjar det ge lite resultat och jag är inte likblek längre. Numera kan jag nästan till och med räknas som brun, hihi!

Mina otroliga vänner! Och framför allt det faktum att jag fått så mycket tid med dom på sistone. Hur kan jag ha bortprioriterat dom tidigare?

Att jag hunnit göra så mycket den här veckan! Jag vet att jag tjatar om det, men jag är verkligen så lycklig över att fått till så mycket kul. Älskar’t!!!

Vad är ni tacksamma över just nu??

Gillar

Kommentarer

Netti Starby,
Vilka härliga punkter du är tacksam över och det är viktigt att tänka på! <3 Kramis
starbys.se
Yasmine,
Jag är tacksam över semester och nyfunna vänner! 😃 Kram <3
yasmissy.blogg.se
KerinTobanelli
KerinTobanelli,
Nice pictures <3
nouw.com/kerintobanelli
happyM
happyM,
Åh så mysig lista ❤️ Att ha kollegor som man trivs så bra med är ju så sjukt viktigt verkligen!!!❤️ Är tacksam för att jag äntligen ska få operera bort halsmandlarna! Kram ❤️
nouw.com/happym
Emma Engström,
Åhh vännen, så fantastiskt att börja dagen med att läsa om saker att vara tacksam över! Och du, ser fram emot inlägget imorgon!! KRAM vännen <3
nouw.com/emmaengstrom
linneahedberg
linneahedberg,
Så härligt att få läsa dessa listor, man blir så glad av att läsa sånna här typer av inlägg 🥰
nouw.com/linneahedberg
Alice,
Vilken bra lista!
alicelindstrom.se
Flisannh
Flisannh,
Så bra lista finis!<3
nouw.com/flisannh
fridachristinas
fridachristinas,
Hoppas att det blev lite lugnare sen på jobbet!
nouw.com/fridachristinas
Sofija,
Vilken bra lista! <3
sofijasfashion.bloggo.nu

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin