Hemnet, Fantastisk försäljning och visningar

Vilken, rent ut sagt, FANTASTISK helg det har varit. Så himla mycket ledigt har det dock inte varit, men det känns ändå helt och hundra okej. Jag tänker att jag kör full on work-mode den här månaden (för nu har jag ett helt otroligt flow) och sen tar jag total-ledigt (så gott som en mäklare kan) och åker hem till min älskade över påsk.

Men en fantastisk helg som sagt! I fredags lämnade jag ju kontoret i rask takt för att hinna iväg på ett BodyBalance-pass. Insikt: jag behöver försöka ta mig till gymmet fler kvällar. Det blev lite av den där återhämtnings-breaken för hjärnan som jag pratade om.
Under tiden som jag sen traskade lite på löpbandet satte jag ihop det sista i annonsen för Odengatan 12A och publicerade den på Hemnet. Hur fin?? Det var det tydligen inte bara jag som tycker heller för hela natten blev jag bombarderad av visnings-förfrågningar, haha!

Under tiden som jag var på gymmet fick jag också kontakt med en spekulant av Wittstocksgatan 30 (som jag också publicerade på Hemnet under fredagen). Ibland gäller det mer om att hitta rätt köpare än att få en budgivning, och hon var verkligen rätt köpare. Så vi bokade in en visning redan till igår. Och för att jag skall offra min lediga lördag så krävs det att känslan är rätt för att det ska vara värt det.

Det var det med. Mindre än 24 timmar senare var den såld för 7,5 miljoner. Hör ni hur sjukt?? Bäst av allt var att jag fick hjälpa min fantastiska säljare med det här. Hon förtjänade verkligen det kan jag säga. Såååå kul!

Igår = söndag = visningar.
För att vara rätt så exakt hade jag 3 visningar. Först ut en härlig 2a ute på Gärdet, följt av en visning på Starrängsringen 31 för hela 27 sällskap och därefter en 2,5a på Roslagstullsbacken. Den sista slutade 16:00 och efter det skall alla efterbehandlas. Så ja, så mycket ledigt blev det inte direkt den här helgen. Men som sagt - det gör då ingenting när det är så sjukt kul! Håll tummarna för att vi nu får igång tre galet bra budgivningar när jag börjar ringa runt.

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin