Hemma på Gotland

Godmorgon vänner! Kan ni berätta för mig om det finns något bättre än att vakna upp hemma i sitt älskade barndomshem? Att få sitta vid frukostbordet tillsammans med dom man älskar mest? Jag tror då inte det. Heeelt underbart!
Jag vill så gärna skriva att jag har världens roligaste planer idag. Att jag skulle göra den ena grejen här och den andra grejen där. Men nej. Det enda som står på schemat idag är en dejt med kurslitteraturen på biblan. Waaay vilken party-Fredag, haha!

Eller jo förresten! Ett BodyAttack-pass i eftermiddag har jag att se fram emot. Det suger verkligen att SATS inte har attacken, så när jag kommer hem är det ju bara ett stort måste. Jag ser verkligen fram emot det! Ett sånt där riktigt endorfin-kicks pass. Det följt utav en varm dusch och sen en massa mys med familjen <— det målet gör mig så redo att kämpa igenom dagen. So, let’s go!!

Samtidigt är frågan om det slår gårdagskvällen. Wilma hade bestämt att hon ville äta sin födelsedagsmiddag på Pinchos. Så efter att ha teamat nya Combaten med grymma Hedvig åkte vi (Mamma, Isa, Wilma och Mormor) dit. Jag insåg precis att det nog var 4 år sen jag var där sist. Helt klart underskattat ju. Supergott, kul med variationen och framför allt världens bästa sällskap.
Har jag sagt att jag älskar att vara hemma??

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Men myyyys ju, hoppas du får en toppenfredag 😃
nouw.com/johannagrahn
Desireekujala
Desireekujala,
Åh jag gillar verkligen pinchos, så kul koncept! Förstår att det är skönt att vara hemma med nära och kära <33.
nouw.com/desireekujala
bolmgren
bolmgren,
Ja visst är det mysigt att vara på hemmaplan och bli ompysslad av sina föräldrar 😍
nouw.com/bolmgren
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Åh så mysigt med middagen! Och bara att kötta plugg under dagen så du kan ha ordentlift fredagsmys efter fredagsfysen. puss<3
nouw.com/emmeliesehlin
lindaviktoriaaa
lindaviktoriaaa,
Men gud, det ser ju helt fantastiskt ut! Och jag förstår känslan av sitt barndomshem, guld! <3
nouw.com/lindaviktoriaaa
megkaup
megkaup,
men MYS! 💕 njut av dina dagar där hemma!
nouw.com/megkaup
Marie,
Ohh vad mysigt =D, man behöver det då och då för att komma ikapp och må bra
sweeetwordsbymirre.com
linndossing
linndossing,
Älskar pinchos! Det är sååå gott <3 Kram
nouw.com/linndossing

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin