Helt Omotiverad

Vissa dagar känner jag helt och fullkomligt omotiverad. Nästan som att jag har så mycket spritt och energi under normala dagar att det till slut bara tar slut. Och med helt omotiverad så menar jag verkligen HELT omotiverad. På allt.Jag vill inte gå upp, men samtidigt vill jag inte ligga kvar i sängen. Jag vill inte gå ut, men samtidigt vill jag inte stanna inne. Jag vill inte träffa någon, men jag vill inte vara själv. Jag vill inte kolla igenom mobilen, men jag vill inte låta den vara. Jag vill verkligen ingenting. Men samtidigt så vill jag inte göra ingenting.0 motivation, 0 intresse, 0 vilja Just nu är jag väldigt sugen på att göra något vääääldigt oväntat bara för att ha något att sysselsätta mig med, men vill inte lägga ut dom pengarna. (Dock komner det nog inom en snar framtid, så håller det hemligt tills dess )
Sånna dagar är otroligt jobbiga eftersom att inget gör en nöjd. Vare sig man gör något eller inte gör något.Nej, nu får jag rycka tag i mig själv! GRIT strenght står på lunchschemat. Förhoppningsvis får det fart på mig!

Gillar

Kommentarer

Linnea,
Hade också en sådan period förra veckan, det tar slut trots allt! <3
ponnykidsen.blogg.se
Matilda Berlin,
Tack-o-lov för det! Är verkligen inte kul när man har den, men som sagt så tar den ju slut =) kram <3
matildaberlin.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin