Helig lördag

God morgon älskade lördag!

Hur underbart är det inte att vakna idag? Smaka på ordet - lördag. Mm, mm, mmm! Att få vakna i en nybäddad säng, med solljus som sipprar in och fågelkvitter utanför fönstret. Första veckan tillbaka efter den lilla ledigheten och jag har varit helt slut. Jag har gått och lagt mig vid 22 varje dag och somnat innan 22:30, vilket är väldigt tidigt för att vara jag. Liksom för de flesta (gissar jag) har det varit lite segt att ta mig tillbaka. Ja, jag älskar mitt jobb men även jag tycker det är än trevligare att vara ledig, haha! Men trots det resulterade veckan i 2 kontrakt. Så kul! Jag har dessutom en massa försäljningar på gång under Maj. Också så kul! Men jag vet också att det kommer ta en massa energi, speciellt när återhämtningen blir lidande (fler försäljningar = mer söndagsjobb). Så därför blir mina heliga lördagar än viktigare. Så som idag!

Ett av mina topp 3 mål för April var ju att göra sånt som ger mig energi, vilket jag tänker göra idag. Jag har inte bestämt exakt vad jag ska göra, utan kommer gå på lite mer känsla. Men det som står på listan som jag funderar på att hitta på är att:

- träna (no shit!). Det första och enda riktigt självklara är att jag nu ska ta mig iväg och unna mig både GRIT och Combat.

- besöka Adoores pop-up-butik i Mood Gallerian.

- köpa hem en riktigt god lunch.

- fixa naglarna.

- springa förbi någon butik med gulliga barnkläder och köpa något till en kompis som precis fått barn.

- gå en promenad i solen (kanske på Djurgården om jag ändå ska åka in till Fältan för naglarna).

- dricka en islatte (för det är väl helt klart dags att dra igång den säsongen igen??).

- möta upp en vän för en catch up-dejt.

Vad ska ni göra idag?

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin