Helgens planer

Som ni kanske vet vid det här laget publicerar jag i stort sett alltid 2 inlägg om dagen. Ett på morgonen och ett på kvällen. Men ibland har jag svårt att sätta mig och skriva just kvällsinlägget. Jag vet nämligen att det inte alls är lika många som läser dom, så därför vill jag ”spara alla mina bra idéer” till mina morgoninlägg. Kan ni förstå hur jag tänker? Å ena sidan är det logisk, å andra får jag alltid prestationsångest när jag sitter såhär på kvällen och skriver eftersom att jag vet att det aldrig blir lika bra. Sjukt irriterande!

Hur som så tänkte jag dela med mig utav den här helgens planer =)

Fredag: Hela dagen har jag kämpat med att hålla mig vaken, trots typ 2 timmars sömn på planet ”inatt”, för att snabbt kunna vända tillbaka min dygnsrytm. Så jag har packat upp, tvättat, plockat fram ungefär 20 påsar, lådor och kartonger med saker till loppisen imorgon. Och just nu sitter vi på pendeln påväg till Märsta för att äta middag och få låna Farfars bil över helgen. Efter det ska jag hem och sooooova!

Lördag: Jag har som sagt planerat att vara med på Nya Täbyloppisen. Förhoppningsvis kommer den vara stor så jag slipper släpa med mig allt för mycket grejer hem. Håll tummarna! Därefter ska jag ta mig till gymmet och köra mitt första ordentliga pass sedan innan vi åkte till New York. Om jag är taggad? Hell yeah!

Söndag: Är nog dagen jag ser fram emot mest! Finaste @artibus har bjudit in till ett litet bloggevent hemma vid sig. Mitt första event jag faktiskt kan gå på =) Oh Crap! Vad tusan ska jag ha på mig?? Den tanken har verkligen inte slagit mig förens nu... Här måste hem och grävas i garderoben!

Vad ska ni hitta på hjärtan? Något roligt planerat?

  • Postad i: Listor

Gillar

Kommentarer

aqvistemilia
aqvistemilia,
ha en fin helg 😘💗
nouw.com/aqvistemilia
Matildaberlin
Matildaberlin,
Detsamma fining <3
nouw.com/matildaberlin
ByAJ
ByAJ,
Høres ut som om du har en fin helg foran deg, kos deg fine deg <3
nouw.com/byaj
Matildaberlin
Matildaberlin,
Ja, jag hoppas verkligen det! Hoppas du med får en fantastisk helg vännen <3
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin