Helgen i bilder

Godmorgon hjärtan! Hur har eran helg varit?

Jag tänkte säga att min har gått lite för snabbt, men sen insåg jag att jag ju faktiskt jobbade hela dagen igår (mer om det längre ned) så det är väl inte så konstigt att jag känner så? Men ändå har jag hunnit med både det ena och det andra. I fredags var jag och gjorde mina naglar. Fasen vad jag älskar att unna mig det. Och hur fina blev dom inte? Kvällen tillbringade jag sen med att slåss med julgranen, samtliga tomtar, ljusstakar och stjärnor som numera är tillbaka på vinden. Så skönt! Det tog dock hela kvällen och största delen av lördagen gick sen åt att packa upp från Gotland, rensa lite i garderoben och totalstäda läggan.

Jag försöker ju tvätta håret så sällan som möjligt, så jag hade verkligen sett fram emot lördagen när det äntligen var "tvätt-dag" och jag skulle få testa dessa nya produkter från Björk. Jag fick ett helt otroligt bud utskickat precis innan jag åkte till Gotland så har längtat efter denna dag. Nu har jag bara testat dom 1 gång, men älskar!

Jag har också ätit en massa smoothies. Som jag skrev har jag craveat sönder på smoothies och proteinshakes. Och ja - det är precis så gott som det ser ut!

Igår jobbade jag som sagt största delen av dagen. Vid 9-tiden traskade jag in mot stan för att förbereda och sen hålla mina 3 visningar. Först ut Furusundsgatan 6 följt av Rindögatan 12 och slutligen Artillerigatan 29. På vägen upp till Gärdet var vädret superhärligt. Visserligen kyligt, men med solsken. Powerwalken ned till centrala Östermalm däremot var i totalt snö-oväder. Fasen vad snygg man kände sig när håret hängde i våta stripor och mascaran halvrann under ögonen när spekulanterna kom till sista visningen - not.

Samtidigt var det ju väldigt fint! Synd bara att det kommer nu och inte i December när man verkligen ville ha det. Men men, tacksam för att få uppleva lite snö ändå. Efter att ha gått hem från kontoret vid 6-tiden och blivit bjuden på en supergod middag (har ni hört talas om prosciuttolindad torsk? Hade aldrig hört det innan, men var verkligen hur gott som helst) fick jag sen lite feeling och gjorde min första snöängel på jag vet inte hur många år. Jag inser arr mitt game är lite off med tanke på fötterna jag satte mitt i den, haha. Men hur underbart ändå?

Gillar

Kommentarer

ellenbjorsson
ellenbjorsson,
Fina bilder! Vad tar du kort med 🤩
nouw.com/ellenbjorsson
Hilma
Hilma,

Hoppas du får en bra start på nya veckan vännen <3 kram!

nouw.com/hilma
linndossing
linndossing,
Verkar som du haft en fin helg! Älskar Björk!!
nouw.com/linndossing
Vardagsarlighet
Vardagsarlighet,
muums vad gott !
nouw.com/vardagsarlighet
Josefina
,

Du vet att mangoskal typ är giftigt? Eller innehåller ett ämne man inte ska äta pga kraftigt allergiframkallande och samma ämne finns i giftiga växter.

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin