Helgen i bilder

Psst! Glöm inte att vara med och tävla i min adventskalender! Vinsterna är DRÖM! Du hittar lucka 1 HÄR!

Jag brukar typ aldrig göra den här typen utav inlägg. Why? Jo, jag är värdelös på att ta vardagsbilder. Inte bara det att dom inte blir särskilt snygga (guuu vad avis jag är på alla er som är queens and kings på det!), utan jag tänker liksom aldrig på att göra det. Men utav någon anledning gjorde jag faktiskt det i helgen som gick. So here goes - min helg i bilder.

Lyckan när jag i Fredags vaknade till det här ↑ ! Äntligen fick vi något annat väder än regn och rusk. Och även om jag inte är något jättefan av snö och kyla så fick det mitt jul-hjärta att spricka av glädje, hihi!

Efter en heldag i skolan tog jag mig in till stan för att se om jag kunde fynda något på Black Friday rean. Men det enda jag köpte irl (thank God för internet-shopping) var nya strumpor (sooo needed) och en påse med godis för att orka med allt folk (läs idioter...). Rätt så snabbt hamnade jag istället på Espresso House i väntan på....

... att åka ut till Lindhagen och Dance Innovation day. Som Les Mills-instruktör så måste man gå på två stycken kvartalsutbildningar varje år. Den här gången hade dom gjort det till ett litet event. Så kvällen tillbringades med att dansa den nya Sh'bamen och den nya BodyJamen tillsammans med dom absolut bästa instruktörerna. Så kul!
Efter det (jag kom hem efter nio...) så landade jag i soffan tillsammans med chark och gotte.

Lördagen var väldigt lugn och skön. Jag passade på att unna mig själv dubbelpass på gymmet. BodyCombaten var ett måste eftersom att jag har ny release på Tisdag (och well, då är det bra att kunna den, haha), så BodyBalance-passet jag hamnade på innan var bara för min egna skull. Underbart!

Väl hemma tog jag tag i det jag längtat efter - julpynta hela läggan. Det höll på att gå åt skogen då jag saknade både skarvsladd och glödlampor, adventsljusstaken gick sönder och det var väldigt tveksamt om granen skulle få plats. Men det blev RIKTIGT bra! Jag är inte riktigt nöjd än, men myset är redan totalt!

På kvällen mötte jag sen upp en vän och tog ett par glas på Tak. Som sagt - stort tips på det!! Längtar så efter att dra dit i sommar och kunna njuta utav utsikten (det ligger på 14e våningen) över hela Stockholm samtidigt som man sippar på det där roséet. Underbart!

Magin att få påbörja Sördagen med morgonpromenad i det här! Ja ni ser ju själva!

Och att sen få fortsätta med frukost framför julkalender. Yaaay! Vad tycker ni förresten? Jag tror verkligen på den! Så skönt! Hade den varit kass hade jag nästan blivit förkrossad, haha!

Efter lite Combat (håll tummarna för att den sitter nu) hamnade jag på Espresso House. Planen var att sitta där i flera timmar och plugga, men när jag stod i toa-kön och tjejen framför mig spyr rakt ut på golvet tappade jag all motivation och åkte hem istället. Så resten utav helgen tillbringades i soffan med god mat, glass och resterna utav charken.

För att sammanfatta: Helt okej helg! Ska verkligen inte klaga! Och nu är jag redo för en ny vecka. Hur känner ni?

Gillar

Kommentarer

Netti Starby,
Vilka mysiga dagar du har haft förutom när tjejen spydde i toa-kön. Jättefina bilder du har fotat! <3 Kramis
starbys.se
louisefreij
louisefreij,
Vilka mysiga dagar! 😍
nouw.com/louisefreij
mollysvedin
mollysvedin,
Lät som mysiga dagar, sjukt det där med personen som spydde haha! jag tycker iaf att du tar jättefina bilder❤️
nouw.com/mollysvedin
happyM
happyM,
Åhh nu blev jag så sugen på att kika på julkalendern, hade helt glömt bort!! Tack för påminelsen finaste ❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym
Jennifer,
Men oj med snö :O Vi har ingen snö och några plusgrader här i Skåne! Ska genast in och kika på din insta fina du!
jennifermarie.se
Jennifer,
Nej där ska inte stå insta.. där ska stå tävlingsinlägg haha ja lite trött i huvudet är jag allt ikväll 😋
jennifermarie.se
tildablanksvard
tildablanksvard,
Din helg låter helt underbar!
nouw.com/tildablanksvard
Desireekujala
Desireekujala,
Åh så mysigt med snö <3
nouw.com/desireekujala
Anngelic
Anngelic,
Haha jag förstår att din inspiration försvann i samband med spyan 😃
//Ann
nouw.com/anngelic
Emmamehrali
Emmamehrali,
Vadå har du inte tar fina bilder? Tycker alltid dina bilder är magiska!! Ser sjukt mysigt, speciellt där vid din balkong! <3
nouw.com/emmamehrali

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin