Hela våren gick åt skogen

Jahapp, det var det. Ingen resa. Det var ju som sagt rätt så väntat (och inget dåligt beslut, utan än en gång, klagar bara utifrån mitt personliga, själviska perspektiv) men ändå. H*elv@t**s, j***vla, bajs <-- som jag hade sagt in real life. Det som suger mest är att jag försökte boka om den till i Lördags morse (men det hade kostat alldeles för mycket) och då hade jag kommit iväg. Då hade jag legat på en strand och njutit nu. Men samtidigt så hade jag troligtvis känt mig utsatt och osäker där. Så det kanske var för det bästa?
Oavsett så är det som det är. Och jag måste säga att jag hittills har tagit det förvånansvärt bra. Än så länge har jag inte brutit ihop, haha!

Under min morgonpromenad försökte jag lägga upp en plan. För som jag skrev i Lördags så handlade resan lika mycket om att vara en utlandsresa som att vara så-så-så välbehövligt break. För det är lite så jag funkar. Jag kör livet till 170%, sen tar jag ett totalt break (åker oftast utomlands) där jag gör noll, ingenting och återhämtar mig, innan jag sen kommer hem laddad till tusen. Så nu måste jag försöka få till det här på något sätt här hemma.

Återhämtning
Det stora problemet. Jag BEHÖVER återhämtning och jag känner inte att jag kommer att kunna få det på hemmaplan. Men jag har kanske en lösning på gå gång - stay tuned for it. Det kommer dock inte att bli dom 2 veckorna jag hade behövt, så jag måste verkligen aktivt jobba på att chilla ned, göra så lite som möjligt och andas.

Billigt
Ja, nu blir ju det inte direkt något problem längre, haha.

God, fräsch och härlig mat
För mig skulle resan bli lite som en detox och nystart på mat-punkten. För under tentaperioderna har jag alltid problem med att min kost går åt skogen och jag mår skit. Så på den här punkten har jag bestämt mig för en sak - jag ska gå på ett kostschema. Nej! Inte diet, utan bara en plan för att strukturera upp min kost igen. För under de senaste veckorna har jag 1. skippat måltider för att det inte gått ihop/tagit alldeles för mycket tid från plugget, och 2. reptil-artat ätit allt jag kommer över efter det, dvs portioner utan dess like. Ja, ni förstår ju koset i min kropp.
Så ett kostschema med fasta mat-tider, planerad variation mellan olika rätter (har som vanligt också fastnat i att äta samma rätter dag in och dag ut) och mer näring till min lilla kropp.

Äventyr
Nja, så mycket äventyr kommer det ju inte bli här i Stockholm, haha! Men en och annan kompisdejt jag inte annars hade kunnat få till är ett måste (typ som den med @isabylund idag. BÄSTA!).

Hälsa
Som jag skrev innan: En övergripande inställning kan man kanske säga.
Jag måste hitta tillbaka till mig själv, få andas och helt enkelt må bra. Nu blev det inte alls som det skulle och jag mår skit över det... Jag behövde verkligen åka. Jag ville verkligen åka. Men du kan ju åka i höst om det lugnat sig, kanske ni tänker nu. Men nej, med tanke på att jag ska kommer jag inte kunna göra det. Så. Det. SUGER!
Men, men. Det är som det är. Inget man kan göra åt saken, utan man får helt enkelt göra det bästa utav situation. Allt blir vad man gör det till - så nu gör vi det här! Dags att må bra igen!

Gillar

Kommentarer

Ebbasalomonsson
Ebbasalomonsson,
Fy vad tråkigt, men det enda rätta beslutet! <33
nouw.com/ebbasalomonsson
malinkirstine
malinkirstine,
Så jäkla tråkigt! Fy jag lider verkligen med dig <3
nouw.com/malinkirstine
elinormarias
elinormarias,
Åh vad tråkigt att du inte kommer iväg på din resa! Jag hoppas att du kan få till lugn och ro på hemma plan💕 Kram!
nouw.com/elinormarias
Therese,
Hoppas du kommer på något bra!
www.theresemolander.se
BakatAvRebecca
BakatAvRebecca,
Väldigt tråkigt att läsa att du inte kommer iväg. Mexico är verkligen så fint. Men spara pengarna och boka in resan i framtiden. Du kommer inte bli besviken när du väl kommer hit en dag! ☀️ Ta hand om dig och ladda batterierna på bästa sätt! 🌴☀️
nouw.com/bakatavrebecca
Desireekujala
Desireekujala,
Såå trist <33
nouw.com/desireekujala
malinhardstahl
malinhardstahl,
Men så trist att resan inte blir av <3 kram
nouw.com/malinhardstahl
beattriicee
beattriicee,
Så trist att resan verkligen inte blev av, du som var så taggad nu när du hade skrivit din sista tenta!! ❤️
nouw.com/beattriicee
Linda,
Du och Isa är så himla fina <33
linda
Lillymihlte
Lillymihlte,
Så himla tråkigt med resorna vännen, jag hoppas verkligen att du hittar ett sätt att slappna av i vilket fall! <3 Kramis, hojta om du vågar ta en fika tillsammans med mig! <3
nouw.com/lillymihlte

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin