Heja SJ…

Gopd morning guys!

Tillbaka i Stockholm efter en helt fantastisk helg iväg. Det här var verkligen PRECIS vad jag behövde. Både att få komma bort lite, att få mysa med min familj och att få komma tillbaka lite till mitt ursprung, eller vad man nu ska säga. Jag har ju tidigare varit inne på att jag identitetskrisar lite lätt över den Stockholms-personen jag håller på att bli. Å ena sidan älskar jag det och tänker inte göra något för att förändra det. Å andra sidan får jag panik över att jag inte längre är hon som aldrig någonsin skulle köpa köttbullar för ens 180kr, hon som går runt i hemmastickade kläder och hon som tycker det är sjukt att väskor ens kan kosta 2000 kr. Jag behövde verkligen få komma iväg och landa lite närmare jorden igen, haha.

Vädret har varit fantastiskt. Kallt, men fantastiskt. Vi var ute och gick en massa för att uppleva den fantastiska naturen. Bara se på skärgården 👆🏼. Magisk! Och så var jag ute och sprang varje dag, vilket också var magiskt. Fram tills att jag överansträngde mitt knä (såklart… Som vanligt är jag ju så dum som tror att jag kan löpa lika långt som vanligt efter ett uppehåll).

Så morgonens gympass blev ju inte direkt vad jag hade planerat. Någon trappmaskin blev det då definitivt inte. Men nu är jag tillbaka och taggad på en ny vecka. Resan hem kunde ju dock gått bättre.
Tåg nummer 1 blev inställt och ersatt med en (försenad) buss. Tåg nummer 2 fick en försenad avgång med 1,5 timme, som sen blev ytterligare 20 minuter till. Och därefter blev dessutom tågresan förlängd. Så vips (eller snarare inte så mycket vips) var jag hemma efter midnatt istället för innan läggdags… Heja SJ!

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin