Hej från flyttkaoset

Hello guys och välkomna till kaoset.

Jag sa ju att jag hade mer panik över att jag inte panik över det här med att packa ihop min lägenhet, well, nu är jag i totalt panikmode. Hur tusan ska jag lyckas få ned allt jag äger och har i lådor och väskor tills på söndag kväll? Och hur pass packat måste allt vara för flyttgubbarna? Nästa gång jag flyttar ska jag utan tvekan ha blivit så pass framgångsrik att jag har råd boka tjänsten där dom gör allt. Dvs packar ens lådor, flyttar dom till nya stället och plockar upp dom. Okek, att packa upp vill jag nog göra själv. Men fy f*n för att packa.

Jag påbörjade projektet igår, tog en skön sovmorgon idag, kickade igång dagen med en löptur och har sen fortsatt packa, packa, packa. För tillfället har jag en kort lunchpaus där jag tänkte att jag kunde passa på att uppdatera er lite. Efter det ska jag göra mig i ordning, möta upp Isa och Lisa för att i alla fall få njuta lite av vädret, och juste, köpa fler flyttkartonger. Så här hittar ni mig. Vad ska ni hitta på?

Gillar

Kommentarer

Marit1998
Marit1998 ,

Packa upp i min nya lägenhet och betalat hyrorna

nouw.com/marit1998
artist
artist,

Bra jobbat du klarar det! Förstår att det är jobbigt. Kram

nouw.com/artist
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
corneliavilhelmssoon
corneliavilhelmssoon,

Små framsteg är alltid framsteg! 😉

nouw.com/corneliavilhelmssoon
Hannakarlzzon
Hannakarlzzon,

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin