Hej från Arlanda

Äntligen fick jag bota min flygplats och flygplans abstinens, haha! Hej från Gotland förresten! Jag är hemma på min älskade ö igen. Hur underbart?

Direkt efter att ha hållit en muntlig presentation (check på alla för den här perioden, puh!), smet jag ifrån seminariet i pausen och rallade iväg till Arlanda. Och nu är jag alltså på Gotland för ett par dagar framöver - och jag hade inte kunnat vara lyckligare. Det liksom kom en slags ro i min själ så fort jag klev av planet, andades några djupa andetag av ö-luften och möttes utav Mamma och Pappa i ankomsthallen. Fullständigt underbart!!

Under min tid på Arlanda hann jag dock göra ett par observationer som jag nu tänkte dela med mig utav =)

Konstateranden på flygplatsen

Dom har ju helt tappat det nu! På riktigt - hur hutlösa får dom vara med priser?? En Cola 0,5 l. Vad tror ni att den kostar? 36 kronor. Hur sjukt? En NOCCO? 46 kronor. En liten, enkel daimbit? 22 kronor. Ett äpple kostar 12 och en bulle ligger på hela 40. Nej, jag är verkligen så glad över mitt beslut av att ta med mig både lunchlåda och en vattenflaska att kunna fylla på.

Hänsynsregeln om att man stänger av ljudet på mobilen har inte nåt 50+. För alla i våran generation är det väl en självklarhet att man inte sitter och spelar mobilspel med ljudet påslaget?? Kul för dig att du har något att roa dig med, men jag vill inte höra plinget, blippet och ploppet när du lägger ut korten i spindelharpan.

Älska det papperslösa och digitala samhället! Hur galet smidigt är det inte att man kan chacka in vid en check-in-maskin, själv droppa väskan vid bag-drop och sen, typ 3 sekunder senare, få ett mail med bagage-tagen? Det är säkert fler bolag som kör med det, men heja SAS säger jag bara!

Jag är så glad och tacksam över att jag har uppfostrats till att vara artig! Ja, jag tänker säga det själv - jag är en riktigt trevlig j*kel, haha! Alltid med ett leende på läpparna när jag pratar med någon inom service, säger alltid tack, är hjälpsam på alla sätt jag kan och visa allmän respekt. Det till skillnad från många stressade, otrevliga människor där ute... Nej, tack Mamma och Pappa för det!

Gillar

Kommentarer

klaralindblad
klaralindblad,
Så fina halsband, var kommer de ifrån? 😊
nouw.com/klaralindblad
sandrakannasto
sandrakannasto,
Så fin du är i håret!!😍 Ha det så bra på Gotland vännen❤️
nouw.com/sandrakannasto
Linnealiebig
Linnealiebig,
Sååå fin 🥰
nouw.com/linnealiebig
evelinarou
evelinarou,
Fina du <3 😃
nouw.com/evelinarou
Yasmine,
Alla borde lära sig att vara artiga och trevliga när de är stressade haha! :p Och att det är dyrt, ooooh ja! Inte ens med vår rabatt som personal får vi det till vettiga priser...!
yasmissy.blogg.se
joywesterberg
joywesterberg,
Finaste Matilda! Hoppas du får det fint på Gotland. <3
nouw.com/joywesterberg
Ullie,
finaste du var har du vvarit inte inne hos mej krma kram
weberskold..se
megkaup
megkaup,
haha roliga observationer! Arlanda är min hatflygplats nummer 1 pga dess priser, fattar inte att en bulljävel kostar 40 spänn. OCKER!!! njut av dina dagar där hemma fining! 💞
nouw.com/megkaup

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin