Heading for New Zealand - med bästa resväskan!

I samarbete med Bags Online

Vänta nu! Det är alltså Fredag idag? Jag åker alltså till Nya Zeeland imorgon?? Hur sjukt? Jag har liksom, glömt är fel att säga, men inte kunnat inse det för det har känts så långt fram med tanke på Tenta P. Men nu är jag påväg till skolan för att skriva den sista tentan och sen är det äntligen semester. Okej, riktigt så bra är det inte för jag har fortfarande panikens morsa inför resan. Först igår insåg jag att jag MÅSTE verkligen börja packa, och jag är ju då långt ifrån färdig. Så lätt panik? Ja!

Så det är verkligen dagens projekt - att packa (bland annat). Tur nog började jag kika lite på resväska för par veckor sen och insåg då att jag lyckades förstöra min resväska när jag flyttade hem i somras (en väska tål tydligen bara så mycket vikt, hehe). Förstå den paniken! Att typ dagen innan inse att ens enda resväska är trasig. Nej fy! Thank the Lord för min egna framförhållning ibland säger jag bara!

Minns ni btw dom 3 stora paketen jag fick åka ut till Bergshamra för att hämta? Projektet där det på riktigt tog över en timme att få sin post? Då var det mina nya väskor som kom. Om det var värt det? Hell yes! Jag menar, bara se på dom. Hur snygga? Ni vet alla att jag kommer vilja ta den där obligatoriska utanför-Arlanda-bilden imorgon, och för en gångs skull så kommer jag kanske kunna få till en snygg en, haha!

När jag skulle bestämma mig för en ny väska kikade jag framför allt på storlek, ergonomi och möjligheten att "fästa"/avskilja packningen i väskan (finns ju typ inget värre än att komma fram och se allt man tillbringat timmar att vika, ligga i en stor hög). Och de tycker jag verkligen att dom här väskorna uppfyller - och lite där till. Serien heter Köpenhamn och finns hos Bags Online. Jag satsade den här gången på en riktigt härligt, krispig vit färg (tänker att det dessutom sticker ut lite på väskbandet) istället för de svarta jag alltid har, men dom finns i flera sjukt snygga färger.

Och som ni ser finns dom också i olika storlekar. Jag har funderat lite fram och tillbaka, och kommer nog bara att ta den stora väskan nu när jag åker tillsammans med en ryggsäck som handbagage (tänker att den blir sjukt bra sen när jag ska hikea i bergen). Men när jag åker hem till Gotland nästa gång är det utan tvekan någon utav dom andra som får hänga med! Jag insåg det nu sist när jag reste hem att fortsätter jag överpacka som jag gör (vilket jag kommer göra om jag känner mig själv) och gör det i en sportbag, så kommer min rygg snart att gå sönder. Så tack Bags Online för att ni har räddat mig från framtida ryggoperationer, haha!

Men vet ni vad det bästa är?? Jag har fått äran att dela med mig utav en rabattkod till er! Använder ni koden matildaberlin2019 när ni checkar ut så får ni hela 15% på allt på hemsidan (gäller ord. priser) hela 2019 ut. Är ni sugna på just dom vita väskorna jag har (och på riktigt, med handen på hjärtat, kan rekommendera) så får ni till och med 20% med koden matildaberlin25. Hur bra?? Den gäller dock bara tills jag är tillbaka på Svensk mark igen. Så skynda in och fynda! Och önska mig lycka till med packningen! Jag lär behöva det, haha!

Gillar

Kommentarer

Linda,
Men SATAN så jäkla snygga resväskor! Ha en fin resa vännen (BTW har du snap? Lägg till mig lindsey8907).. <33
Lindavik
Netti Starby ,
Åh vilka fina resväskor du fick och ha en härlig resa! <3 Kramis
starbys.se
lindabroden
lindabroden,
Men vilka snygga resväskor!!😍
nouw.com/lindabroden
sandrakannasto
sandrakannasto,
Shit så snygga!!😍😍😍Hoppas du ska få njuta som tusan på resan, det är du mer än värd!!❤️❤️
nouw.com/sandrakannasto
Johannagrahn
Johannagrahn,
Daaamn vad fräscha!!!
nouw.com/johannagrahn
artist
artist,
Fina resväskor
nouw.com/artist
Tess,
Men så kul 😃 Ha en underbar och fantastisk resa fina du 😊
epiicpink.se
emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Jättefin väska, och vad roligt med en resa. Hoppas du får det underbart på din semester och hoppas att tentan gick bra idag 😊❤️
nouw.com/emelieanderssoon
Emmamehrali
Emmamehrali,
Alltså WOW vilka snygga väskor?!?!! Hoppas det har gått bra för dig vännen på tentan <3 Vad roligt med en resa, hoppas du kommer få det helt underbart där, åker du ensam eller med någon? STOR KRAM <3 <3 <3
nouw.com/emmamehrali
tinafalkestad
tinafalkestad,
Gud vad fina väskorna var! Så roligt att du snart åker! Lycka till med packningen då fina du!❤️ Hoppas tentan gick bra❤️
nouw.com/tinafalkestad

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin