Har tappat det

Det här mina vänner är en riktig krigar vecka. Lååånga dagar och så mycket aktivitet. Det märks verkligen skillnad på bostadsmarknaden nu. För en månad sen räckte det med en onsdagsvisning och sen var lägenheten såld på fredagen. Nu är det lugnare och längre processer, omvisningar, svårare att styra in kontraktstider med mera. Allt sånt som såklart tar mer tid för mig. Så jag tvekar helt ärligt att någon dag den här veckan kommer vara kortare än till 21. Igår lämnade jag kontoret 22:30… Meeen också 2 kontrakt rikare. Melodislingan 14 såld! Och Skeppargatan 100, ett totalt renoveringsobjekt, såld! Så kul att få jobba med två sånna otroliga kontraster.

I tisdags lyckades jag tappa bort, inte ett par, utan två par strumpor. Vi snackar verkligen puts veck och jag förstår inte var dom tog vägen. Det ena paret försvann någonstans mellan skåpet på The Place och när jag sen skulle byta om efter passet. Oförståeligt! Det andra paret försvann någonstans mellan den ena lägenheten jag var och kikade på och mötet i en annan lägenhet. Samma där - puts veck. Snacka om att man känner sig dum, haha! För hur är det ens möjligt??

Jag är lite sugen på att klicka hem nytt smink. Jag har mer eller mindre haft samma produkter i jag vet inte hur många år. För mig gäller det liksom att det ska gå fort men ändå bli bra, så antalet inte då många och favoriterna är säkra kort. Men så funderar jag ändå. Den stora frågan jag ställer mig är: är CAIAs produkter så bra att dom är värda det? Är det där jag ska klicka hem lite allt möjligt? Eller vad säger ni?

Melodislingan 14

Skeppargatan 100

Projekt rensa vinden har gett lite effekt, och det älskar vi! Sellpy-påsarna är påväg, påsar till HM är packade och igår sålde jag 4 olika plagg på tradera. Så najs! Det skulle verkligen vara så otroligt skönt om vinden mer eller mindre var tom den dagen jag flyttar från lägenheten och varje försäljning är ett steg ditåt.

Morgonens googleing löd: Hur spänner man pedalerna på en spinningcykel? Jag vet inte om jag på riktigt är dum i huvudet men det är så ofta jag inte kan dra åt dom. Är det något trix jag missat? Eller är det helt enkelt så att jag alltid har otur och sätter mig på en cykel som är trasig?

Just nu är jag så otroligt taggad på så otroligt mycket! På våren! På att gå på Gröna Lund! På picknicks! På dagsfester i solen! På sommarsemester! På utlandsresor! På livet helt enkelt!

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin