Här med lovar jag mig själv

I samarbete med Rent Hem

Hej hjärtan! Hur har eran dag varit so far? Riktigt bra hoppas jag! Här kommer en snabb update från Shanghais flygplats. Första delen av resan är checkad. Skönt nog så har jag nog sovit typ 9 utav de 13 timmarna, så det har gått riktigt bra. Jag är däremot lite mer nervös inför nästa flygning. Ytterligare en 13-timmars leg och den här gången kommer jag ju inte att kunna sova. Wish me luck för att det kommer gå bra, hihi!

Jag har förresten insett en sak. Ni vet något sånt där som bara slår en från ingenstans när man sitter och har inget annat att göra än att vara still och fundera, haha! Jag är riktigt bra på att hålla ordning och reda. Framför allt har jag varit det sen jag började bo ensam (finns ju inget så härligt som att komma hem efter en lång dag och alla sakerna är på sin plats). Däremot är jag verkligen inte bra på att hålla rent. Tidigare när jag bodde tillsammans med mitt ex märktes det inte alls lika tydligt, eftersom att vi hjälptes åt att hålla rent. Men jag är fasen en liten lortgris, haha! Det har fått mig att lova mig själv en sak: Dagen jag flyttar från min älskade lilla lägga (vilket ju faktiskt inte är så långt bort) så ska jag anställa någon som flyttstädar (ÄLSKAR att det finns så bra flyttstädning i Stockholm !). Tidigare har vi valt att spara själv (”Hur jobbigt kan det va?? Nej dom pengarna kan vi göra något roligare för”). Det slutade med att vi betalade min lillasyster och tog hjälp av våra föräldrar… När jag sen i våras flyttade från lägenheten jag hyrde i stan tog jag istället hjälp , och alltså guys, det var det bästa jag gjort. 08:00 knackade det på dörren, vi pratades vid lite snabbt och sen gick jag och satte mig på Espresso House, tog en kaffe (bilden ovan är faktiskt precis från den stunden), jobbade lite på datorn och kom sen hem till ett skinande rent hem. Hör ni hur skönt?? Efter det lovade jag mig själv att aldrig flyttstäda själv. Jag må vara snål på mycket, men det här är utan tvekan värt det!

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin