Hämtat nycklarna till lägenheten

Hej hjärtan! Sen ungefär 7 timmar tillbaka är jag inte längre hemlös - woop woop woop! Inte för att jag var det innan heller eftersom att jag har världens bästa föräldrar som låtit mig bo hos dom hela sommaren. Så let me refrase it: Jag är numera med lägenhet!!!
05:45 ringde larmet imorse för att Mamma och jag skulle ta oss ned till båten. Inte för att jobba den här gång, utan för att ta oss upp till Stockholm över dagen. Sjukt nog var det här första gången jag nästan har njutit utav den där j*kla båtresan (som alla gotlänningar benämner den). Efter en kopp kaffe vaknade jag till och fick någon slags ro till att bara ösa ur mig en massa ord. 5 hela blogginlägg blev det. Så underbart faktiskt!

Efter en slight hick-up med hyrsvärdskontorets öppettider så fick jag äntligen hämta ut nycklarna vid 2. Hör ni?? Jag har alltså nycklarna till mina alldeles egna (hyres)studentetta. WAAAAAY!

Det är 24 kvadrat, vilket är såååå litet. När jag flyttade från Gotland bodde vi på 73, i Täby på 46 och nu har jag än en gång halverat det. Men det kommer bli så mysigt (har jag bestämt i alla fall, hihi)! Dessutom har jag till och med en liten balkong. Älskar’t!!
Efter att ha hämtat ut nycklarna och kånkat upp sakerna jag hade med mig från Gotland så hoppade vi in i bilen och tog oss till Ikea. Det blev utan tvekan min dyraste trip ever där, men jag fick med mig en massa jag behövde. Eftersom att jag flyttade in hos Richard som redan hade det mesta så har jag insett att jag saknar både saxar, skärbrädor, rivjärn, slickepott, diskställ, kapsylöppnare and so on and so on. Men nu så! Nu så har jag mitt egna ställe och om ett par veckor drar projekt inredning igång på riktigt, yaaaay! =)

Gillar

Kommentarer

Ebbasalomonsson
Ebbasalomonsson,
Grattis!!! Ska bli så kul att se lägenheten inredd, är säker på att du kommer att få den hur mysig som helst <33
nouw.com/ebbasalomonsson
MatildaWaern
MatildaWaern,
Åh vad kul!!! Du måste visa lägenheten när du har fixat! Ta typ före och efter bilder så man får se innan när det är tomt och sen med möbler! Älskar sånna inlägg 😍😍 var ligger lägenheten?
nouw.com/matildawaern
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon hjärtat! Men alltså gud så spännande, stort grattis älskade vän! Den ser ju så himla mysig ut, det där kommer du inreda så sjukt bra: Håller tummarna att man få se slutresultatet. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Frulindhamn
Frulindhamn,
Åh vad roligt! Och balkongen gör nog väldigt mycket i en liten lägenhet 😊 tror också det kommer bli sjuuukt mysigt! 😍❤️
nouw.com/frulindhamn
megkaup
megkaup,
åhhh så roligt! GRATTIS till lyan finaste du 😍😍 du får visa lite bilder sen när du satt din lilla prägel på det! <3
nouw.com/megkaup
Pia Widlund,
Häftigt och kul. Möblera smart så får du rum med massor!!
www.piaw.se
Ajli,
jag äääääälskar små rara lägenheter! njuuut! Om Erik någonsin lämnar mig ska jag bo litet litet litet och ha en loftsäng 😉
ajlimuller.se
merelleyakoub
merelleyakoub,
Åh vad kuuul!! <3
nouw.com/merelleyakoub
Yasmine,
Alltså SHIT vad roligt och jag är såååå glad för din skull vännen! <3 Så fin den är och du kommer få det så otroligt mysigt där! <3 Saknar min studentlägenhet i Halmstad faktiskt, den var underbart! Dock hade den ingen balkong... 😃 Kram
yasmissy.blogg.se
Jasmine,
Din nya lägenhet ser ju jättefin ut - med balkong, dessutom! Så roligt för dig. Grattis, Matilda!
Dag på IKEA slutar alltid med många inköp, men det är ju så himla roligt och inspirerande. Fortsatt lycka till med inflytten!
Kram
rosanatt.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin