Hämta lägenhetsnycklarna - veckans planer

Ett enda arbetspass kvar, bara x antal timmar städ kvar, sen går jag på frivecka woop woop! Den här veckan har verkligen gått så otroligt fort. Jag har liksom inte ens hunnit tröttna än. Det är lite som att det är Fredag men man har absolut ingen som helst fredags-feeling pga att veckan rallat iväg och man gärna hade kunnat köra ett par dagar till innan helg. Hade det inte varit för att jag har så himla mycket kul inplanerat så hade jag faktiskt kunnat tänka mig att göra det, ta ett par dagar till alltså.
But not this time. Nej, jag har som sagt lite för mycket kul inplanerat =)

Måndag

Idag har jag en massa måsten på schemat. Jag kom precis på att jag måste ju faktiskt flyttpacka. Så det innebär att jag vidare måste tvätta, hämta paket och leta rätt på alla mina väskor och kartonger. Efter det blir det en trip till gymmet, ett par timmar sömn och sen tillbaka till jobbet.

Tisdag

07:00 kliver jag av, woop woop! Frivecka here I come! Med tanke på att resten av veckan är fullbokad så måste jag fortsätta på Måndagens planer. Wish med luck med att få klart allt!

Onsdag

Efter lite lunchträning (BodyAttack + CX = bästa combon) ska jag ÄNTLIGEN hänga med Agnes ut till Näs. Kan ni förstå att vi har varit kompisar i 8 år och jag har bara varit ute hos henne en endaste gång?? Inte okej! Så nu blir det en heldag med massa, massa mys!

Torsdag

07:05 är jag tillbaka på båten. Dock inte för att jobba, utan för att åka som passagerare. För att Torsdagen den 1 Augusti ska jag hämta ut nycklarna till min studentetta. WAAAAY! Så Mamma och jag åker till Stockholm för det, ett besök på Ikea, och lite sånt där. Antingen åker vi hem redan på kvällen

Fredag

... eller så åker vi hem under Fredagen. Det är inte bestämt än, utan skönt nog tar vi det som det kommer.

Lördag

Ska vi på Bröllop. Hur fantastiskt?? Finns det egentligen något bättre? Det är en utav Pappas barndomskompisar, en sån person som liksom alltid funnits i ens liv, som ska gifta sig. Så det ser jag verkligen fram emot.

Söndag

Då bröllopet är ute på landet så kommer vi bo kvar där. Så med tanke på att jag inte vet när vi kommer in till stan igen så är Söndagen väldigt oplanerad. Skönt ändå!

Så där har ni min vecka. Hur ser eran ut?

Gillar

Kommentarer

petra,
skönt med ledighet och lycka till med nya lgh,kram
mammansprinsessor.blogg.se
artibus
artibus,
Låter verkligen underbart med lite ledighet, bröllop och lägenheten. Woop woop!! Vill se så mycket bilder sen!! <3
nouw.com/artibus
Ebbasalomonsson
Ebbasalomonsson,
Härlig vecka du har framför dig och otroligt kul att hämta nycklarna till din lägenhet!! <3
nouw.com/ebbasalomonsson
Joanna ,
Härlig vecka du kommer få låter det som. Så roligt.
vet inte riktigt hur min vecka ser ut än. Vara med familjen. Kanske träffa någon kompis. Kram
steffanssonsaventyr.blogg.se
Karolinee
Karolinee,
Men vad mysigt, kram fina <3
nouw.com/karolinee
Sara,
Åååh vad kul med bröllop, jag kan gå med som din dejt <3
www.aamaziing.se
FannyBjerenius
FannyBjerenius,
Härlig vecka!!<3
nouw.com/fannybjerenius
happyM
happyM,
Åh men vad underbart att få känna så!! ❤️ Och wow vilken vecka du har framför dig, du kommer verkligen få det underbart!! Håller tummarna för att vädret ska vara superfint!! Stor kram ❤️
nouw.com/happym
Yasmine,
Vilken otroligt rolig vecka du har framför dig! 😃 Så roligt att äntligen få se lägenheten, jag är så taggad hihi 😉 Kramar till dig vännen <3
yasmissy.blogg.se
Linnéa,
Men åh, sååå spännande att få hämta nycklarna och ta en inköpstur 🤩🥰 kram finaste
linnealiebig.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin