Hälsoupdate

Godmorgon finingar! New week coming up - och ingen veckans utmaning. Jag vet att ni är flera som ville att jag skulle fortsätta (sååå kul!), men det här var en utmaning för en hälsosam start på hösten och well, den har vi ju faktiskt tagit oss igenom nu och landat mitt i den. Hur har det gått för er som har hängt på? Har ni fått en hälsosam start? Märkt någon skillnad?

Det sägs att det tar 6 veckor innan man själv ser resultat av förändringar, 8 veckor innan ens närmsta gör det och 10-12 innan resten ser. Vi har nu kört i rätt så exakt 6 veckor och fantastiskt nog ser jag själv resultat - både fysiskt och psykiskt. Som ni vet har jag under det här året mått riktigt dåligt, så för mig var den här hösten verkligen en nystart. Så att jag ser skillnad och resultat - nej det är bara fantastiskt!

Vad är det då jag ser skillnad på?

Jag är inte stressad. I många år har stress varit ett konstant stadie i mitt liv. När någon ställt frågan har svaret när det varit som lugnast varit Inte mer än vanligt. De senaste 6 veckorna har jag inte känt stress en endaste gång (okej, när jag har varit sen till tuben eller liknande, men aldrig annars). Jag har haft ro att börja gå morgonpromenader igen, att ligga i sängen och bara chilla, till och med till den nivån att jag nästan plockat fram min deckare som jag började på i somras. Ja, ni hör ju bara!

Jag äter mycket bättre! Jag är inte riktigt där än, men snart har jag förhoppningsvis hittat tillbaka till en balanserad kropp. Dessutom har jag fått en total nytändning jag snart ska berätta mer om. Men som jag nämnt innan så åt jag väldigt näringsfattigt under separationen, vilket gjorde att jag gick ned massor i vikt... I somras flyttade jag hem till Mamma och Pappa och åt väl mer eller mindre allt jag kom över, vilket gjorde att jag gick upp en hel del. Under hela tiden har min kropp varit i total obalans och äntligen börjar jag närma mig ett hälsosamt stadie.

Jag ser skillnad på min kropp. Bra mat ger bra resultat och jag börjar sakta med säkert snart kunna komma i mina byxor igen. Jag börjar få lite deff på mina armar igen. Jag börjar känna mig som mig själv igen. Samtidigt som jag börjar känna mig starkare, smidigare och får bättre träningsresultat. Älskar't!

Jag är inte lika mycket på sociala medier. Jag är absolut inne på Insta, men inte alls i samma utsträckning som innan. Jag läser knappt några bloggar längre (vilket många utav er kanske har märkt). Som jag skrev för ett par dagar sen (du kan läsa inlägget Därför svarar jag inte på era kommentarer HÄR) så stressar jag inte längre över min bloggstatistik längre. Nej, jag lever istället! Jag träffar mina vänner, jag hittar på saker, jag går ut och är social. Jag lever!

Mitt hår är mycket friskare. Låter kanske lite smålöjligt med tanke på hur slitet det är och det faktum att jag ska till frisören på Onsdag (yay), men jag ser skillnaden. Det är inte slött och tråkigt, det är bara slitet. Och det ska vi råda bot på!

Jag är starkare i mig själv! Jag ska inte gå in på det allt för mycket, men för första gången på vääääldigt länge är jag så pass stark i mig själv att jag kan ta beslut för min egna skull som är så viktiga. Beslut som får mig att må fantastiskt bra!

Det var de här veckornas utmaning. Men som sagt, jag har fått ytterligare en nytändning jag ska skriva mer om och jag vill verkligen inget annat än att bli den bästa versionen av mig själv, må så bra jag bara kan - leva livet. Och det är vad jag ska göra nu! 24 år på jorden. 24 ska bli det bästa hittills!

Gillar

Kommentarer

myjjohansson
myjjohansson,
Ditt driv är underbart Matilda🙏🏼 Själv jobbar jag på punkten ”stressa mindre”, det går sakta men säkert framåt!
Kram på dig hjärtat❤️
nouw.com/myjjohansson
Netti Starby,
Vad härligt att du märker resultat och det är viktigt att ta hand om sig själv! <3 Kramis
starbys.se
nwistrand
nwistrand,
Ja de går verkligen upp o ner men då är ju hösten som du söger ett jättebra tillfälle att ’börja om’ lite ☺️ Skönt att du känner förbättringar o skillnader på flera plan. Kram! Ha en fin vecka 💕
nouw.com/nwistrand
malinkirstine
malinkirstine,
Dina ögon är ju något av det FINASTE jag sett! Kram
nouw.com/malinkirstine
elinoreriksson
elinoreriksson,
Fantastiskt fina du! <3 Du är så otroligt värd att få må bra och leva utav livet! Kram<3
nouw.com/elinoreriksson
Yasmine,
SÅÅÅ glad för din skull!!!! <3
yasmissy.blogg.se
linndossing
linndossing,
Blir så glad av att läsa detta. BÄST! Kram
nouw.com/linndossing

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin