Hade jag blivit våldtagen?

Blazer HÄR

Jag vill tro gott om folk. Har gjort och kommer alltid att vilja göra. Men på vägen hem efter att ha varit ute i Fredags vändes min värld upp och ned.

Nästa vecka kliver jag in i tentabubblan igen. 100% fullt fokus på plugg och inget annat. Så nu kände jag att det behövdes en riktigt rolig kväll ute för att verkligen tagga till och va redo. Så jag bjöd hem lite klasskompisar, korkade upp en Barefoot och hade en fantastiskt rolig kväll. Först hemma och sen på Solidaritet. Så mycket skratt, så mycket dans, så mycket bara fantastiskt kul!
Först vid 5-tiden var jag påväg hem igen.

Det var då det hände. På sista bussen.
Jag satt själv och bara stirrade ut genom fönstret. På andra sidan gången satt en man som efter ett tag började snacka med mig. Eftersom att jag inte ville va otrevlig så svarade jag, kort men ändå, på hans frågor. Typ vad jag hette, vad jag hade gjort osv. Mellan varje fråga tittade jag ut genom fönstret igen och markerade liksom att jag inte va särskilt intresserad av att prata. Men han fortsatte.
Frågorna började sen handla om var jag skulle av, var jag bodde, om jag hade pojkvän mm - vilket jag väldigt bestämt sa att jag hade, och nej, han skulle inte uppskatta om jag hittade på något med dig. Och nej, det handlade inte om att du va svart.
När jag sen slutade svara började han säga saker i stil med why you be so rude bitch? Is it bevause I’m a niggah? Vilket jag såklart då ville motkommentera att självklart hade det inget med det att göra utan bara att jag var trött och ville hem.
Efter det vände jag mig helt mot fönstret och ignorerade honom.

Det var efter det som han gick över gången, satte sig framför mig och vände sig över ryggstödet och nästintill hängde över mig.
Då började jag få ont i magen.
Och han slutade inte fråga saker. Va min pojkvän hemma? Skulle jag med honom och röka weed? Var i Täby skulle jag hoppa av?
Eftersom att han struntade i att jag ignorerade honom så sa jag tydligt rakt ut: Förlåt, men jag vill inte prata med dig!
Why you be so rude bitch?! Yo f-ing bitch!

Här brann tårarna innanför ögonlocken. Och med inte så många minuter kvar innan jag skulle kliva av smet jag snabbt förbi honom och fram till busschauffören för att fråga var han skulle köra, och hur långt det var tills han skulle vända - för jag vågade verkligen inte kliva av så länge mannen var kvar på bussen och kunde hoppa av med mig. När jag sa det svarade chauffören att det förstod han efter att ha hört vårat samtal. All cred, och alla rosor till denna fantastiska man alltså. För han frågade var jag skulle av och sa efter att ha kikat i spegeln att mannen satt med stängda ögon, så stå kvar här vid mig, plinga inte på klockan eller nåt, så öppnar jag dörren så att du snabbt kan smita av. Denna chaufför alltså! Jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan honom!

Trots min tro på att alla människor är goda, så var jag helt övertygad att om mannen på bussen hade klivit av med mig hade jag aldrig kommit hel helskinnad.
Jag har på riktigt aldrig varit med om något så obehagligt! Jag har aldrig känt mig så liten. Jag har aldrig känt mig så utsatt. Jag har aldrig känt mig så rädd!
Jag tackar verkligen alla världens gudar för busschauffören - för vem vet vad som annars hade kunnat hänt

Gillar

Kommentarer

eselimovic
eselimovic,
Fy vilken obehaglig situation att vara i, man vet inte vad som hade kunnat hänt om chauffören inte hade vart så snäll. Vilken tut att det iallafall slutade bra! kram på dig ❤️❤️
nouw.com/eselimovic
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså jaaa! Så JÄVLA obehagligt rent ut sagt! Kram finaste <33
nouw.com/matildaberlin
Mathilda ,

Gud vilken historia! Tackar också gud för busschauffören! <3 <3 Kram

www.mathilba.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men verkligen!! Den nya mannen i mitt liv, haha! Kram <3
nouw.com/matildaberlin
Celine,

Vilken fin busschaufför <3 Och blir så äcklad när jag läser detta! Så himla vidrigt, är så glad att du lyckades ta dig av bussen utan honom, kram på dig <3

celinelf.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack fining! Har verkligen aldrig varit med om något så obehagligt =( Kram <3
nouw.com/matildaberlin
carroat
carroat,
Men vad läskigt! Tur att det finns så fina människor som den busschauffören. Stor kram till dig och så snygg blazer!!!
nouw.com/carroat
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men verkligen! Tusen tack finaste <3
nouw.com/matildaberlin
Miss Jennifer,

Men usch nej och fy vad obehagligt 😟

missjennifer.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Skoja inte! Är verkligend et värsta jag har varit med om =(
nouw.com/matildaberlin
angelicaleideborg
angelicaleideborg,
Finner inga ord för vissa människor.. Tusen stjärnor till människor som denna chaffören, massa kärlek till dig! <3
nouw.com/angelicaleideborg
Matildaberlin
Matildaberlin,
Johannna
Johannna,
Men usch vad obehagligt 😲
nouw.com/johannna
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men JA! Värsta jag har varit med om =(
nouw.com/matildaberlin
My,

Fyfan säger jag bara!!! Massa kramar till dig <3

www.monkiapa.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack snälla <3 <3 <3
nouw.com/matildaberlin
sanns
sanns,
Usch, vilken hemsk upplevelse!! Stor kram till dig!! <33
nouw.com/sanns
Matildaberlin
Matildaberlin,
Ja fyyy! Det var verkligen det värsta jag någonsin varit med om =( Kram <3
nouw.com/matildaberlin
tessbjork
tessbjork,
Men fy så obehagligt! 😲 Det är så sjukt att man som kvinna snart inte kan gå nånstans själv utan att sånt här händer! Vilken snäll busschaufför och tur att du kom hem oskadd <3
nouw.com/tessbjork
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men verkligen! Så fruktansvärt obehagligt!! <33
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin