Gympass: 1000 repetitioner

Godmorgon måndag!

We are back in business! Första riktiga vardagen 2022 och jag är taggad på rutiner. Okej, snart är jag. Det här med att (det första) larmet ringde 05:30 och att jag nu står här på gymmet innan 07 har tagit, och tar fortfarande emot. Men jag är igång och måndagsmilen är tillbaka. Och sen ska det faktiskt bli riktigt skönt att komma in till kontoret och försöka ”komma i fas” med allt jag inte gjort under semestern (för jag hade ju faktiskt semester, haha). Hur lång dagen kommer bli är lite oklart. I vanliga fall bokar jag aldrig in något på Måndagar då jag vill känna att jag har tiden att landa, få en överblick och förbereda mig för veckan. Och ringa budgivningar såklart om jag haft visning på söndagen. Men idag har jag och en kollega bokat in en visning en lägenhet vi jobbar tillsammans med. Den är rätt så unik (3 våningar där alla är runda med en enorm terass) så antingen går det snabbt eftersom det ”bara” är en privatvisning för 5 sällskap, eller så tar det lång tid då dom vill gå runt, prata och fundera tillsammans. Oavsett håller vi tummarna!

Eftersom att det inte är så kul för er att läsa om dagens träning (hoppade på löpbandet, satte igång min normala hastighet och sprang en mil samtidigt som jag tittade på Nyhetsmorgon haha) så tänkte jag bjuda på ett riktigt gottigt pass jag körde i Lördags. Det är inspirerat av Mimmi Kapell, men lite granna justerat på både övningar och antal.

1000-reps

- 10 x raka marklyft med hantlar

- 10 x sumosquat

- 10 x knäböj med singelhands-axelpress H

- 10 x knäböj med singelhands-axelpress V

- 10 x raka ”core lyft”

- 10 x axelpressar

- 10 x bicepscurl (varannan hand)

- 10 x chrunch med vikt-press på toppen

- 20 x russian twist

Mimmis var på 3 varv, jag tänkte köra 5. Men mitt i passet, efter lite snabb huvudräkning, bestämde jag mig för att köra 10 då det då blir 1000 reps. Någon som är taggad på att testa?

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin