Guess who's back, back again

Innehåller affiliate-länkar

Godmorgon hjärtan! Back to reality. Tillbaka till morgonpromenader i höstrusk och havregrynsgröt till frulle. Men det känns faktiskt okej. Både det faktum att det snöade igår och att folk har börjat julpynta överallt gör mig så peppad på att ta mig igenom dom här närmsta veckorna och in i det riktiga julmyset. Tidigare år har jag varit en stor anhängare i gruppen Nej, nej, nej! Det här är alldeles för tidigt. Men i år får jag nästan slå mig själv på fingrarna för att inte redan sätta upp julstjärnan i fönstret eller tända doftljus med lukt av kanel och nejlikor. Alltså ihh! Så nu kör vi dom här veckorna dit!

Topp HÄR // Cykelbyxor HÄR // Kavaj HÄR // Skor HÄR

Måndag

Om en stund ska jag iväg till skolan för att fotas för intervjun jag gjorde för KTHs hemsida för ett par veckor sedan, och sen blir det direkt iväg till föreläsning. Efter det ska jag iväg och hämta ut ett paket och klämma in ett träningspass innan mitt jetlagade jag tar kväll.

Tisdag
Skönt nog har vi inga föreläsningar, men jag har en massa plugg att ta igen. Så jag tänker åka in till något café och sätta mig. På kvällen är det äntligen dags att få leda min BodyCombat och min BodyJam igen. Som jag saknat det dom här två veckorna!

Onsdag
På förmiddagen har vi övning i juridiken. Får se om jag kommer så långt på Tisdag att jag kan hänga med eller om det blir egenstudier igen. Sen måste jag ta tag i att foodprepa. Eller snarare bara fooda (?). Jag lyckades synka så att allt tog slut precis inför resan. Så nu ska allt möjligt lagas. Har ni några tips på recept? Just hit me up!

Torsdag
Eftersom att vi har föreläsning på eftermiddagen funderar jag på om jag inte ska pallra mig upp och kicka igång dagen med ett riktigt morgonpass på gymmet. På kvällen blir det sen tacomys och Torsdagspub. Let's make Thursdays great again!

Fredag
Helt ledig från skolan! Hur underbart på en Fredag? Dock så blir det såklart fortsatt plugg för min del. Men efter det ska jag iväg och träffa en vän för lite tapas och fredagsvin. Så mycket mys!

Lördag
Förhoppningsvis har plugget gått så bra att jag kan ta det lugnt och göra precis vad jag vill på dagen. På kvällen ska jag sen på 30-års fest. Woop woop! Om det skall dansas? Hell to the yes!

Söndag
L to the E to the D to the I to the G! Och det ska bli så otroligt skönt! Okej, nu var jag på semester, men innan det var det så länge sen jag var ledig och utan måsten. Vågar vi tro på en film på soffan?

Hur ser eran vecka ut? Något kul inplanerat?

#nouwoutfit

Gillar

Kommentarer

sandifighter,
Visst är det skönt att sitta och plugga på ett café. Älskar det, då kan man också pausa och kika på folk 😉😂😍
sandifighter.se
Netti Starby,
Snygg outfit och så härligt att du är ledig på fredag från skolan. <3 Kramis
starbys.se
Anita,
Skönt att det är helt okej att vara tillbaka i alla fall! <3 Kram
siliiins.blogg.se/
Pia,
Gör en jättestor lasagne, det är bra att ta fram och värma i micron. varva med olika grönsaker till så kan du äta den flera dagar.
www.piaw.se
artibus
artibus,
Haha och här hemma är det värt om! Daniel slår alltid mig på fingranra och säger aldrig julpynta inna första december eller första advent beroende på vad som kommer först, i år kommer det ju på samma dag. Igår kom Daniel hem med julmust, nått julbröd och sa att vi kanske kunde börja julpynta lite och jag kände bara nej nej nej. Men lär ju erkänna att fusklöven och de orangea kalanchoe i fönstren samt den översnöade pumpan ute på trappen känns inte lika bra nu som det kändes för några dagar sedan innan snön kom. Sen lovar jag alltid mig själv att jag måste super städa innan jag får pynta en årstid, vilket är skönt efteråt men tråkigt innan. Inte lika mysigt att julpynta i ett stökigt hem haha... julkramar till dig hjärtat <3
nouw.com/artibus
celinelundqvists
celinelundqvists,
Längtar verkligen sååååå till december nu alltså <333 SNART är det jul alltså!
nouw.com/celinelundqvists
Louiseelinore
Louiseelinore,
Alltså jag är så sugen på att börja julpynta här hemma haha är det för tidigt? ;D Det är ju så mysigt! Du är fantastiskt snygg! AVIS! <3<3<3
nouw.com/louiseelinore
isabylund
isabylund,
Välkommen hem finis! Är också sjukt julmysig av mig, REDAN!?? Det är nått i år alltså som gör en extra pepp tror jag 😉 I veckan ska jag äntligen jobba igen, som jag saknat det!! Kram fina!
nouw.com/isabylund
Delila,
Låter som en underbar vecka!
delilabasic.devote.se
Sara,
Låter som en bra vecka, hoppas allt plugg går bra <3 Alltså jag läääängtar till jul, så mysig tid på året <3
www.aamaziing.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin