Grymt träningspass och världens bästa SportBH

Innehåller affiliate-länkar

När jag började blogga sökte jag på fraser som Hur man får en stor blogg, Hur blir man en framgångsrik bloggare? och Så ökar du antalet läsare på din blogg. Nästan alla artiklar sa samma saker, 1. Uppdatera regelbundet, 2. Interagera med dina läsare, och 3. Nischa dig.
Eftersom att jag tyckte att jag gjorde ettan och tvåan så fokuserade jag på trean. Jag nischade mig, och jag skrev bara om träning. 2-4 inlägg om dagen med bara träning och hälsa. Hur fick jag ens ihop det? Haha!
Någon som var med på den tiden och minns det?


Men hur många totalnischade bloggar läser man ens? För mig är det inte en enda. Jag älskar när det är variation och man får en helhetsbild utav bloggaren. Så även om träning och hälsa fortfarande är en enormt stor del utav mitt liv (som några utav er har koll på så jobbar jag som gruppträningsinstruktör och tränar näst intill varje dag) är inläggen om det långt ifrån lika många.

Igår körde jag däremot ett grymt pass jag tänkte dela med mig utav. Ett sånt som är perfekt när man har 0 inspiration, för precis så var det för mig. Jag hade verkligen noll inspo på väg till gymmet. Så jag googlade och hittade ett pass från Kayla Itsines som jag modifierade lite (hade bland annat inget hopprep), och det tänkte jag dela med mig av till er. Hope you like it!

Jag måste först bara passa på att tipsa om en utav mina nya favorit sportBHar. Så galet skön!!! För att inte tala om snygg. Eller vad säger ni?
Ni hittar den HÄR


Tillbaka till passet =)
Det består av 2 cirklar. Sätt en timer på 5 minuter och kör cirkel 1 så många varv du bara kan på den tiden. Övningarna och antalet repetitioner ser du ovan (jag bytte ut hopprepet mot 15 stycken plyo-squat-jumps på bräda). När timern ringer, vila i en minut, reseta och kör cirkel 2 så många varv du hinner. Vila en minut, kör cirkel 1. Vila en minut, kör cirkel 2.
På 20 minuter (25 inklusive vilor samt att plocka fram och tillbaka redskapen) har du kört ett grymt pass och får förhoppningsvis en härlig träningsvärk =)


Gillar

Kommentarer

Elin,
Åh så härligt OCH galet vad snygg du är!!!!!!! <333
devote.se/elinelmersson
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! TACK finaste <3
nouw.com/matildaberlin
tessbjork
tessbjork,
Jag håller med det där om nischade bloggar. Jag vill läsa om mer än bara en grej. Jag blir lätt uttråkad annars och stannar inte kvar länge.
nouw.com/tessbjork
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men elelr hur? Precis så! <3
nouw.com/matildaberlin
Johannna
Johannna,
Asså vad grym du är 😍
nouw.com/johannna
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Tack fining <3
nouw.com/matildaberlin
annelie,
vad vacker sportbh kramis vännen 😃 <3
www.tippellertopp.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Hannativeskog
Hannativeskog,
Åh den såg bra ut 😍
nouw.com/hannativeskog
Matildaberlin
Matildaberlin,
ELler hru? Älskar!! <3
nouw.com/matildaberlin
Beatrice Jakobsson,
Låter som ett härligt pass att göra och speciellt när man får träningsverk. Då vet man att man har jobbat! Snygg sport-BH <3
beattriicee.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur? Bästa ju!! Kram fina <3
nouw.com/matildaberlin
jessina
jessina,
Väldig fin sport-bh...den såg skön ut....
nouw.com/jessina
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack söta! Och ja, det är den verkligen =) kram
nouw.com/matildaberlin
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Älskar blandade bloggar och din är👌🏼
nouw.com/juliavnmelin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! tack finaste <3
nouw.com/matildaberlin
megkaup
megkaup,
wawawiwa, vad SNYGG du är!!! och det där träningspasset lät som ett jobbigt ett, men det är ju såna som är kul. ska spara bilden på träningspasset och ev. köra i veckan 😉
nouw.com/megkaup
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså DU! Så himla fin <33
nouw.com/matildaberlin
kamagra,
Rekommenderar Kamagra för orgasm! Lider du av Potensproblem, Erektionsproblem, Impotens och tycker det är pinsamt att gå till läkaren och apoteket har för höga priser? Då kan du vända dig till Intimleksaker.com för att få Sexuella Hjälpmedel, Erektion, Sexlust, Sexmedel, Sexhjälpmedel, Lusthöjande, Potensmedel, Potensmedicin, Potenspiller, Sexpiller, Sexhjälp, Kamagra, Tadalafil. Intimleksaker.com hjälper dig med det mesta i Potens väg för att kunna genomföra samlag.
intimleksaker.com

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin