Grrr, för föräldrar som låter sina barn rita på väggar

När jag slog upp ögonen imorse var jag så taggad på att ta lite härliga bilder idag, antingen outfits eller på mig. Jag vet inte hur det är med er, men jag vill gärna ha ett ansikte på personen bakom bloggen och tyckte därför att det var dags att ta en ny bild och visa vem jag är. Men trots ett antal lager smink är ni näsa precis lika röd och jag vill ju inte att ni ska tro att det är Rudolf som sitter här och skriver, haha. Så ni får ikväll nöja er med en bild från Fjällen istället =)

Som ni förstår har jag fått avsäga mig mina gruppträningspass ikväll med (usch vad jag hatar att göra så!) och haft en riktig hemmadag. För att inte låta rastlösheten göra mig galen tog jag tag och målade lilla sovrummet. Den tidigare hyresgästens barn hade ritat med färgpennor över hela väggarna… Men nu är det vitt och fint och klart för helgens renoveringstag.

Resten av kvällen kommer att tillbringas i solosoffan. Richard är på ölprovning med jobbet så jag har laddat upp med chaite, get-well-choklad, kanske en och annan glass, stor filt och TVmys.

Vad har ni för planer ikväll? Jag hoppas i alla fall att den blir fantastisk! Kram

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin,
Tack söta du!
matildaberlin.se
Matilda Berlin,
Nämen åhh vad glad jag blir! Tusen tack fining <3
matildaberlin.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin