Göttigt träningspass coming your way

Good morning guys!! And Happy New Week!

Jag är faktiskt riktigt taggad. Inte för att jag egentligen har något speciellt inplanerat, men jag har en känsla av att det kommer bli en riktigt bra vecka. Så fort jag kommer in till kontoret ska jag börja ringa alla som var på visningen av Valhallavägen 69 och få igång en riktigt bra budgivning. Sen har jag dubbla privatvisningar ikväll, så håll tummarna för att dom blir lyckade. För vad vore trevligare än att starta veckan med att boka in ett par kontrakt? Hur ser eran vecka ut? Något kul inplanerat?

Måndag betyder ju egentligen Måndagsmilen men i skrivande stund har jag inte bestämt mig för om det blir det eller en repris på passet jag körde i lördags (delar det här nedan). Jag såg nämligen klart på Chernobyl igår, så nu är jag utan serie igen. Och ska jag lyckas hålla mig på ett löpband en hel mil då måste jag ha något gripande att se på. Jag vet att jag frågade för inte så länge sen, men nu är jag där igen, så har ni några tips får ni gärna langa. Som jag längtar efter att kunna köra mina löpturer ute. Finns det ens nå bättre sätt att starta dagen på än med en bra podd i öronen och solen i ansiktet ute på en löptur runt staden som vaknar till liv? Don't think so. Men dit är det en bit kvar. Så gymmet it is.

Princess pyramid

Passet jag körde i lördags:

30 x burpees

30 x mountain climbers

30 x sid-planka höger

30 x sid-planka vänster

30 x sit-ups

30 x squats

3 km löpning

20 x burpees

20 x mountain climbers

20 x sid-planka höger

20 x sid-planka vänster

20 x sit-ups

20 x squats

2 km löpning

10 x burpees

10 x mountain climbers

10 x sid-planka höger

10 x sid-planka vänster

10 x sit-ups

10 x squats

1 km löpning

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin