Golvslipning

I samarbete med Bättrehem

Bild lånad från Weheartit

Ni vet att jag tror till tusen på att man kan allt man vill, och i förlängningen att allt löser sig på eller annat sätt bara man kämpar för det? Därför är jag egentligen inte orolig över att jag bara har ett par månader på mig att lösa min boende-situation (och det är under tiden som jag ska skriva c-uppsats, vara bortrest i 4 veckor, ha min mäklarpraktik och allt annat). Men samtidigt börjar det bli dags att ta tag i det. Min plan är ju att köpa något här uppe i Stockholm, men det står enormt stilla på mitt segment utav marknaden just nu. Och dom objekten som kommer ut går i snitt för nästan en miljon mer än utgångspriset. Oh well, det är inget jag har råd med.

Bilder lånade från Weheartit

Många jag pratar med frågar om jag vill ha ett renoveringsobjekt eller om det ska vara färdigt. I första hand hade det varit oerhört skönt med något som är klart, något som jag bara kan flytta rakt in i. Men samtidigt skulle jag inte ha jättemycket emot något som behövs renoveras heller. Jag har redan varit med och totalrenoverat en lägenhet tidigare och så finns det ju så grymma tjänster man kan ta till hjälp. Tänk bara vilken skillnad det gör om man tar in någon att slipa upp golvet eller i ”värsta fall” byta det. Och att måla om ett par väggar fixar jag utan några som helst problem.

Nu när jag pratar om det så blir jag ju nästan lite renoveringssugen, haha! Jag måste bara se till att hitta en lägenhet först!

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin