Godmorgon- och inget inlägg? 

What’s this? Det är snart lunchtid och inget inlägg är uppe? Jag vet, jag är nästan lika chockad som ni, haha. Men gårdagen blev inte riktigt som planerat. Min ursprungliga tanke var att ta en tidig kväll och potentiellt sluta runt 3. Det gjorde jag också, till viss del. Jag bestämde mig nämligen för att lämna kontoret, ta med mig lite pappersarbete jag låg efter med och slå mig ned på ett café. Och sen hände grejer.

Budgivningen på Odengatan som hade avstannat fick mig att tro att vi skulle pausa och fortsätta med söndagsvisningen som planerat. Men med ett samtal drog jag igång allt. Buden rullade in och plötsligt kom baristan fram och sa att hon stängde så jag fick gå tillbaka till kontoret.
Jag kan inte gå in på detaljerna allt för mycket men jag kan säga att visningen för köparen är något varken hon/säljarna eller jag någonsin kommer glömma. Och summan av kardemumman är att det blev helt otroligt bra för bara 1,5 timme efter att hon sett den satt vi på kontoret och skrev avtal. 5 kontrakt på en vecka kom jag sen hem vid halv elva, kröp ned i sängen med en stor godispåse och kände mig så nöjd.

Trots att jag somnade sjukt sent (för att vara jag), note to self btw: ät inte godis innan du ska sova. Sockerkick så dags är inte att rekommendera. Anyways, det jag skulle säga var att jag vaknade riktigt pigg och glad. Det här med ljus utanför fönstret gör så otroligt mycket. Hamstern i hamsterhjulet börjar vakna till liv.
Så jag tog en väldigt lugn morgon hemma och drog sen på mig träningskläderna för ett härligt pass på gymmet. Sen tänker jag helt enkelt njuta av dagen i lugn och ro, suga in varenda solstråle jag kan få och bara va. Bra lördag känner jag!

Hur har ni startat dagen? Och ska ni hitta på nå kul?


Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin