Godaste sommarsalladen - receptet

Vet ni vad jag älskar med sommaren? Bortsett från allt det självklara som sol, bad, värme, grill och allt annat fantastiskt. Jo:

1. Att kunna få vara ledig på en Måndag! Efter att ha jobbat hela helgen (älskar hur sorgligt det låter, haha! Men nej, det är totalt två dagar på två veckor, så klaga göra jag verkligen inte) så kommer jag imorgon återgå till sommarlov. Hur härligt?? Sjukt nog är jag ändå fruktansvärt taggad på att sätta klockan, kliva upp och göra en härlig frulle, ta tag i både mail, blogg och samarbeten, och sen dra iväg och träna. Så det kommer väl bli lite som en vanlig vardag, men med känslan av att det är på mina villkor för att jag faktiskt är ledig.

2. Att det fortfarande är varmt och ljust när man cyklar hem efter en lång dag! För att inte tala om hur mycket längre kvällen blir.

3. Maten! Mm-mm-mmm! Hur kan det vara att allt blir så mycket fräschare, smakrikare och härligare under dessa månader? I don't know, I don't care - I just love it! För rätt så exakt ett år sedan var jag hemma hos ett par vänner och blev bjuden på middag, och då langade Sandra världens godaste, och typ enklaste, sommarsallad som jag tänkte passa på att dela med mig receptet utav. Hope you like it!

Sandras sommarsallad

Gör det så enkelt du bara kan:

- Lägg ned önskade gröna blad (babyspenat, ruccola och liknande) i en stor salladsskål
- Dela körsbärstomater och lägg ned
-Tärna ned en vattenmelon och lägg i
- Smula över fetaost och rör runt
- Ringla lite olja över
- Servera och njut!

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin