GOD JUL

Jag ville bara snabbt titta in och säga GOD JUL finingar!! Jag hoppas verkligen, från botten av mitt hjärta, att eran jul kommer bli fantastisk - oavsett hur ni firar! Jag har haft turen att vara född till ett hem där julen är en fantastisk högtid fylld med familj och kärlek. Men jag vet att så inte är fallet för alla. För många innebär det ensamhet, osäkerhet och avundsjuka - vilket verkligen skär i mitt hjärta. Jag önskar er alla all världens kärlek!!

Något som kanske är positivt med att i år är ett speciellt år (jag älskar att försöka göra just det - se det positiva) är att man inte riktigt kan gå all in och göra den där "perfekta" julen som tidigare cirkulerat på instagram. Mig påverkar det faktiskt inte så mycket då jag haft den där fantastiska turen att vara del av en familj där fokus aldrig hamnat på det, men jag har haft så många konversationer med vänner som verkligen mår dåligt av att se dessa. I år tror jag faktiskt inte att det kommer florera sånna bilder. Jag tror att vi alla fått en ordentlig påminnelse om vad som faktiskt räknas, blivit mer ödmjuka inför livet och helt enkelt tacksamma för det lilla.

Med den lilla tanken/reflektionen/förhoppningen (vad man nu vill kalla det) säger jag det igen: GOD JUL finingar och hoppas er dag blir fantastisk! <3

Gillar

Kommentarer

hilmak
hilmak,
God jul fina Matilda! ❤️
nouw.com/hilmak
Linnealiebig
Linnealiebig,
God jul 🎄❤️🎁
nouw.com/linnealiebig
lillmajja
lillmajja,
God jul 🎄🤶🏼🌟
nouw.com/lillmajja
Hannakarlzzon
Hannakarlzzon,
Gloriatheglamorous
Gloriatheglamorous,
God jul fina du 🎅❤️
nouw.com/gloriatheglamorous
artist
artist,

God Jul 🤶

nouw.com/artist
Hannas krypin,

God Jul fina Matilda. Hoppas att din dag varit precis som du tänkt dig. Det är verkligen annorlunda tider i år men det behöver inte betyda sämre. Kram på dig!

hannafialotta.blogg.se
LaDiosas
LaDiosas,
God jul fina du 💙
nouw.com/ladiosas
Jenniferssynpalivet
ellenbjorsson
ellenbjorsson,
God jul fina du♥️
nouw.com/ellenbjorsson

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin