Glad påsk

Glad påsk finingar!

Hoppas ni har en fin helg! Jag sitter just nu ute i våran stuga på landet (mitt riktiga barndomshem) och laddar för att snart åka in till stan igen för att köra lite zumba. Hur kul? Jag inser hur mycket jag verkligen saknar att dansa och hur mycket min kropp behöver det. I torsdags var jag med på ett Sh’bam-pass och det var verkligen pinsamt hur dåligt min kropp samarbetar numera. Saker som alltid varit självklara gick liksom inte ihop. Träningsvärken jag fick efteråt ska vi absolut inte tala om. Där snackar vi pinsamt, hehe.

Vi firade den största delen, det mest traditionsenliga igår. Då åkte vi ut till Mormor och Morfar i Fröjel för att äta påskmiddag. Shoutout till världens bästa Mormor! Det finns då ingen som kan laga mat så som hon. Inte som en Michelin-kock, utan vardagsmat i särklass.

Självklart målade vi ägg och sjöng en och annan snaps-visa (även om jag kör en vit vecka just nu). Efter det gick vi ned för backen till vårat hus. Där gömde Mamma ägg åt oss barn. Nej, man blir ALDRIG för gammal för det. Hade hon inte gjort hade vi blivit oerhört besvikna, men samtidigt vet vi att det aldrig kommer att komma till det, haha!
Resten av kvällen tillbringades med Skip-bo i skenet av levande ljus. Hur mysigt??

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin