Glad påsk 🐣 

Glad påsk hjärtan!

Hoppas ni haft en fantastiskt mysig start på den här helgen. Vi packed igår in hela familjen i bilen, plockade upp Wilmas pojkvän och åkte ut till våran stuga på landet. Fun fact: Jag kommer egentligen från en liten socken söder om Klintehamn som heter Fröjel, och flyttade sen in till Visby när jag var 3. Där bodde jag sen fram tills att jag flyttade till Stockholm. Men vi har fortfarande kvar våran stuga/hus och dessutom bor Mormor och Morfar kvar. Så att åka ut dit är lite som att åka till en fjällstuga (minus fjällen och backarna då).

När vi sen kom ut så drog påskfirandet igång. Lite tidigt egentligen. Jag tänker att man ska fira först idag. Men det känns inte som att det bara var vi utan även de flesta andra (på insta) som också gjorde det. Lite corona-effekt på det. Precis som med allt annat (julen, Halloween osv osv) så vill vi komma igång och fira så snabbt som möjligt. Eller vad säger ni? Känner ni samma sak?

Vi gick i alla fall på äggjakt (man blir då ALDRIG för gammal för det), åt påskmiddag och mös sen upp i soffan tillsammans. Underbart! Och idag ska vi fortsätta med firandet tillsammans med Mormor och Morfar innan vi sen åker in till stan igen.

Hur ska ni fira?

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin