Gissa vilket kändispar jag visade lägenhet på Östermalm för!

Godmorgon hjärtan! Och godmorgon fredag!

Det känns som att jag skriver det rätt så ofta, men kan någon förklara var den här veckan tagit vägen? Jag visste redan i måndags att det här skulle bli en lång vecka med sena kvällar vilket ändå inte har gjort mig något då det varit av "rätt" anledningar. Jag ska vara helt ärlig med er: Jag tvivlar fasen på mig själv. Att vara mäklare på Östermalm är tufft som satan och jag känner inte att jag kommer igång som jag vill. Långt därifrån faktiskt. Jag är bra på att ta in lägenheter som är På Gång, det vill säga ska säljas någon gång - men inte nu. Däremot får jag inte in sånt som skall ut på Hemnet. Och det är kämpigt. Allt jag vill skrika är Jag vill också sälja!!

Jag vill absolut inte jinxa något för det har jag lärt mig att det är fruktansvärt dumt att göra. Men den här veckan har jag faktiskt fått göra det som är lite roligt (och inte bara ringa en massa...). Jag hade förhandsvisning av Starrängsringen 31 både i fredags och i måndags. En 82 kvadratare med fantastisk terass på cirka 40 kvadrat. Vi hade 15 sällskap utspridda på de tre visningarna, varav ett var ett rätt känt kändispar.

I onsdags hade jag förhandsvisning av Körsbärsvägen som jag har ute på Hemnet just nu med planerad visning i helgen. 13 sällskap kom och idag skall jag visa den digitalt för ytterligare ett par. Vågar vi hoppas på ett avslut redan ikväll? (Don't jinx anything!)

Och igårkväll hade jag förhandsvisning av Odengatan 12A som enbart legat ute som på gång i mindre än en vecka. 12 sällskap där med och ett dolt bud bara en timme efter att jag stängt dörren. Säljarna var dock inte intresserade av att acceptera något dolt utan vill se var detta tar vägen. Så kul!

Jag vill verkligen inte jinxa något, men nu är jag trött på att stå och trampa. Nu vill jag känna att jag kommer igång. Att jag är mäklare på riktigt och inte bara är anställd som det. Jag hörde i en podd om hur en fantastiskt duktig mäklare inte kom igång förens efter 9 månader. Alla andra drar ju sina solskenshistorier om hur dom sålde 32 lägenheter sin första månad osv. Men efter det känner jag att just 9 månader kan funka. För mig är det lika med Mars, vilket är lika med cirka nu. Så kan vi inte bara bestämma att det är just så? Nu kör vi!
Men först tar vi fredag och lite helg, sen är vi tillbaka, med i matchen och börjar kicka ass. Deal?

Gillar

Kommentarer

NovaElisabeths
NovaElisabeths,
happyM
happyM,
Så grym!!! ❤️
nouw.com/happym
Sara
,

Hej,

Hur tänker du kring att du ibland skriver om dina potentiella köpare och säljare i bloggen?

Som nu när du skriver om att det var ett kändispar som var och kollade. Jag vet inte. Jag skulle föredra att mäklaren inte gjorde det.

Det är jätteroligt att läsa din blogg och jag blir bara nyfiken kring hur du tänker kring det.

Jag själv hade inte gjort det då jag inte tycker det känns professionellt. Men vad tycker du om det?:)

Kram

Josefina
,

Hade också velat höra hur du tänker kring detta. Finns ingen tystnadsplikt? Menar absolut inte att kritisera, är bara nyfiken.

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin