#girlgang

Innehåller affiliate-länkar

Min Topp HÄR // Min Kjol HÄR // Mina Skor HÄR

Godmorgon hjärtan! När det här publiceras sover jag förhoppningsvis fortfarande, för alltså wow vilken dag det var igår. Jag ska skriva ett längre inlägg lite senare, men med tanke på att jag dansade skorna av mig till efter klockan 3 inatt (nu när jag skriver inlägget) så tror jag varken att text eller bilder skulle få den kvalité dom förtjänar om jag skulle försöka att ge mig på ett ordentligt inlägg, haha! Så stay tuned!

Men lite snabbt sammanfattat så började morgonen med mysbrunch hemma hos oss, följt utav Kallis, mellanlandning och middag, och slutligen timmar av dans på Wisby Strand.

När jag laddade upp gårdagens bild på insta skrev jag captionen - One word: #girlgang. Och det är precis vad den här dagen på Kallis har varit. Me and ma girls! 

Utöver det finns det ärligt inte så många ord för att beskriva känslan. Kanske oklart, fantastiskt och feeling på hög nivå. Gahh vad jag älskar Kallis alltså! Gahh vad jag älskar sommaren! Och gahhh vad jag älskar mina tjejer!

#nouwoutfit

Gillar

Kommentarer

Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh här blir man ju inte annat än glad! Så härligt att starta dagen med att komma in hit och få ta del av er fina pinglor! Det låter minst sagt som att ni hade det fantastiskt! Lev nu livet under din frivecka MAtilda! <3 Stor dunderkram!!
nouw.com/lillymihlte
malinkirstine
malinkirstine,
Ni är ju så MAGISKT fina! Vill också hänga med dig och skratta <3 Kram
nouw.com/malinkirstine
Angelica,
Men damn, vilket dreamsquad! Riktiga goals alltså 😃 KRAM
angelicawahlin.se
linndossing
linndossing,
Men hur underbart! Ni är ju så galet snygga!!! Kram
nouw.com/linndossing
Linnéa,
Wohoo, snyggaste gänget, ser sjukt roligt ut <3
Hihi, ja men syrrans ungar är världens bästa 😊. kram finaste
linnealiebig.blogg.se
Yasmine,
UNDERBART! <3 Kram
yasmissy.blogg.se
Vilka underbara bilder på snygga tjejer. Älskar din outfit tjejen <3<3

Jag har varit lite frånvarande ett tag och det har inte gått att komma åt min blogg men nu är jag igång igen men ligger nu hos en ny portal så in och kika på min nya blogg(min egna domän kommer snart vara igång men kör på nya bloggadressen så länge) 😃
maddisenj.vimedbarn.se
artibus
artibus,
Vilka brudar!! Vill verkligen ha ett stort inlägg om denna dag sen, så fina! <3
nouw.com/artibus
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Underbart🤗 och vilka tjejer👌🏼
nouw.com/juliavnmelin
Ajli,
Det verkar så himla himla himla kul! 😃
ajlimuller.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin