Getting high on life och drinkar

Som ni kanske vet vid det här lager har jag två fokus, mål, kalla dom vad ni vill, i livet just nu (vilket ni kommer få läsa lite mer om imorgon under mina Topp 3 mål för Juli). Nummer 1. mer fokus på mina vänner, och nummer 2. att få den här sommaren att räknas. Som person är jag i grund och botten både lat och bekväm. I know, svårt att tro med tanke på att jag jobbat inom träning på heltid och kämpar med att få in ordentliga vilodagar, haha! Men det är sant! Lat och bekväm. Det gör att jag har fruktansvärt lätt att se ”utvägar” ur planer, inbjudningar och allt som tvingar mig att lämna soffan på kvällen. Men nu är jag trött på det! Jag vill hitta på mer saker! Fylla livet med ögonblick värda att minnas! Jag vill ut på äventyr!

När jag först fick smset med inbjudan till Gutekällarens (en av Visbys få nattklubbar) officiella invigning en Onsdag mitt i arbetsveckan där jag skulle kliva upp 04:30 dagen därpå för att riva av ett 12-timmars pass, var svaret först ett självklart Tack, men nej tack. Men så kom jag på att jag skulle ju faktiskt kunna gå dit till 20:00 när dom öppnar, äta ett lite plockmat och dricka en eller två (alkoholfria) drinkar som dom skulle bjuda på, och sen gå hem vid 21. När jag dessutom lyckades få med Agnes och Ina var det en spikad plan.

Kan vi snälla ta en liten stund för min outfit med? Är typ kär i den, hihi!

Jag vill fylla mitt liv med ögonblick att minnas! Jag vill ut på äventyr! Även om Onsdagen kanske inte blev ett äventyr i världsklass så är jag så lycklig, och ärligt talat stolt, över att jag gick. Och inte bara tackade nej som jag annars alltid hade gjort. För det var verkligen så trevligt! Direkt när vi klev in fick vi 3 drinkbiljetter var och blev visade till maten (supergoda tapasrätter) utav vilka vi plockade på oss X antal innan vi gick ut på verandan. En efter en dök Gotlänningar man kände igen in genom dörren, kom förbi bordet och snackade lite. När jag efter en stund kollade klockan för att se om klockan slagit nio och jag skulle gå hem, well då var den redan 22:30, haha! Så den planen gick ju lite sådär. Strax innan midnatt klev jag in genom dörren hemma. Något trött, men oerhört lycklig. Mer sånna kvällar åt folket tack!

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin