Get your s*it tigether

God morgon från Stockholm!

Jag påbörjade igår ett inlägg med orden ”God morgon från Gotland, en sista gång”, men det blev varken klart eller publicerat (som ni märkte). Livet kom emellan. I söndags kväll fastnade jag i sällskapsspelskväll med mina systrar och ett par av våra vänner. Så kul! Vi spelade ett nytt spel som hette Codeword vilket jag verkligen kan rekommendera.
Det gjorde att jag inte hann packa på kvällen och så bokade jag in en lunch med Alvina och min syster Isa på Linds (har velat gå dit jättelänge), så något blogginlägg blev det inte. Och att jag inte har panik av det känns så skönt. Förlåt till er guys, men ett sånt stort framsteg i mitt mål att skapa en vardag jag älskar.

Jag skrev till Isa (den här gången kompis Isa och inte syster Isa, lätt förvirrande hehe) för ett par dagar sedan att jag äntligen har en känsla av att jag kommer få min Shit together snart. Jag säger inte att jag inte älskar min vardag, men kombinationen av corona och 110% fokus på att kicka igång min karriär har gjort att jag tappat den jag är och de rutiner jag mår bra av. Vardagen har liksom funkat. Jag lever till stor del det liv jag vill leva. Men, jag har ändå tappat mig och mycket av det som är ”den optimala vardagen” för mig. Och den har jag nu en känsla av att jag snart kommer hitta. I’m gonna get my shit together.

Jag är så taggad på det! Jag vet att jag har pratat om det förut. Om hur jag ska lägga om det ena och det andra, men sen har inget hänt. Jag har liksom inte varit där… Jag vet att vill jag så kan jag, så hade jag lagt fokus på det hade det inte varit något problem. Men nu har framför allt jobb varit i centrum och då har allt runt blivit sekundärt. Skillnaden är att nu känner jag att jag är mottaglig. Jag känner att skillnad är på gång och att jag snart kommer kunna bli den jag vill vara. (Klipp till att jag säkert sitter här om en månad säger det motsatta igen, hehe…)

Hur har eran påsk varit? Har ni också lyckats ladda på med ny energi och är taggade på att kicka vårens ass?

#bestofnouw

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin