Get that summerglow

Det här låter kanske lite småkonstigt, men en utav grejerna jag älskar med att jobba under sommaren är att man faktiskt gör sig i ordning. Dagarna jag är ledig går jag runt helt osminkad, helt ofixad och iförd mjukiskläder 75% utav tiden (och träningskläder resterande 25, hehe). Men när jag går till jobbet så gör jag mig i ordning. Det är visserligen arbetsuniform, men det är make och det är någon slags frisyr. Plötsligt känner man sig så mycket fräshare ju.

HÄR // HÄR // HÄR // HÄR // HÄR

Jag har alltid varit väldigt mycket för naturliga sminkningar, jag menar, jag använder knappt ens eyeliner när jag ska ut. Och just nu är jag verkligen helt förälskad i det där härliga summerglowet. När jag säger kär så menar jag kär. Och jag vet att jag inte är ensam i det. Dock innehåller min sminkväska lite för lite produkter på den punkten, så förstå vad glad jag blev när jag fick ett mail om hur Lookfantastic (en utav mina absoluta favoritsidor när det kommer till skönhet) har ett Beauty Event nu och fram till och med Onsdag. Bland annat är alla produkterna från L'oreal Paris nedsatta med 30% (ÄLSKAR Glow Mon Amour dropparna), BareMinerales Complexion Rescue Tinted Moisturiser (som jag också har och älskar) nedsatt med 10% och deras sortiment från Maybelline nedsatt med 30% + 5% extra med rabattkoden jag langar nedan. Hur bra??

HÄR // HÄR // HÄR // HÄR // HÄR // HÄR

För det är just det med. Dom hade satt upp två rabattkoder för mig att kunna dela med till er.
Använd MATILDAX10 för att få 10% extra rabatt på allt HÄR,
och MATILDAX5 för att få 5% extra rabatt på allt HÄR.

(Allt ovan är med i dessa kampanjer)

HÄR // HÄR // HÄR // HÄR // HÄR // HÄR
Missa heller inte att hela deras utbud utav NYX-produkter ligger ute med 15% rabatt.

Jag har insett att jag har en enda sminkning jag gör. Oavsett om jag bara ska till jobbet eller om jag ska ut. Den enda skillnaden är att jag på en utekväll lägger på lite extra ögonskugga i en mörkare nyans. Jag tror lite att min okunskap inom sminkning har att göra med att jag alltid gillat det naturligt och aldrig har velat riskera att vara översminkad. Well, bortsett från när jag var 10 och hade turkos-glitter-ögonskugga ända upp till ögonbrynen och tyckte det var det snyggaste jag någonsin haft, haha!
Men nu är jag faktiskt sugen på att bli bättre på att sminka mig, och att sminka mig olika. Så här skall nog klickas hem lite utav både det ena och det andra =)

Gillar

Kommentarer

Ajli,
Åh, en av sakerna jag älskar mest med sommaren är att jag inte gör mig i ordning! Man är ju så solkysst och rar i alla fall XD Okej, kanske inte så, men sommaren = no make och no frisyr. Snygga kläder har jag i alla fall, haha, men annars är jag så naturlig som det bara går att bli, med blandat resultat 😉 I morgon går jag tillbaka till jobbet så får se hur det känns då, men som ledig har jag bara haft solbrillor och hatt och friare än fritt. Också skönt!
ajlimuller.se
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Jag kan typ ingenting om smink 🙈😂
nouw.com/jenniferssynpalivet
Ebbasalomonsson
Ebbasalomonsson,
ÅÅ vad mycket härliga produkter, vill ha typ alla juuu😍
nouw.com/ebbasalomonsson
MirandaBrander
MirandaBrander,
Här är en till som är kär i summer glow 🙋🏼 kör på den looken året runt 😂, och håller med, naturligt är ABSOLUT vackrast, speciellt om man är en sån skönhet som du 😉 KRAM ❤️
nouw.com/mirandabrander
emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Jag är också mest för det naturliga, jag tycker jag passar bäst i det 😊 samtidigt som man vill ha lite på sig så man ser vaken ut iaf 😉 <3
nouw.com/emelieanderssoon
Cindyllb
Cindyllb,
Åå takk for tips fine duu!! 😍 Naturlig er virkelig vakkert
nouw.com/cindyllb
coconuttie
coconuttie,
Tusen takk for kjempefine tips! Jeg er så blek at det ikke går an, så trenger all hjelp jeg kan få 😂
nouw.com/coconuttie
Desireekujala
Desireekujala,
Åh jag är så sugen på att prova Loreals glow produkter 😃 <3
nouw.com/desireekujala
Sabinakj
Sabinakj,
Jag är helt besatt utav "sommar-glow"-sminkningen, det är verkligen så fint och man ser verkligen såå himla fräsch ut i det. Lite highlighter, lite, neutralt smink = heaven. <3 Kram fina!
nouw.com/sabinakj
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Tack för tips,kram
nouw.com/juliavnmelin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin