Get that glow

I samarbete med Dermosil

Hej hjärtan! Hur är livet där hemma? Jag insåg precis att jag inte har frågat det en enda gång, utan lever glatt i min semesterbubbla, haha! Här är livet fantastiskt i alla fall, och jag mår verkligen jättebra! Jag insåg nyss att det speglas verkligen inifrån och ut. Min kropp känns bra, mitt psyke är lugnt och min hy börjar få ett otroligt glow igen. Love it!

När jag var yngre hade jag nästintill felfri hy. Det gjorde att jag aldrig riktigt brydde mig om varken att rengöra eller direkt ta hand om mitt ansikte. Skrämmande nog börjar jag dock inse att jag inte direkt blir yngre och att min hy är långt ifrån vad den en gång i tiden var. Speciellt efter den här kalla vintern då jag har haft riktiga problem med både köldeksem och oerhört yttorr hud, är det nu dags att ta tag i att både behandla och förebygga framtida åldrande. Missförstå mig inte, för jag vill utan tvekan bära upp mina rynkor - men först när jag blir bullmormor. Innan dess har jag då inget emot att se snygg ut!

Ett märke som jag är sjukt nyfiken på, men inte har testat än är Dermosil. Jag har verkligen hört så himla mycket gott om det!
Det som verkligen talar för är att de ska vara så sjukt bra som man har hört är att det är ett företag med fokus på att ta fram produkter för just det Nordiska klimatet. Alltså är det några som förstår skiftningarna i klimatet och påfrestningarna som vinterkylan för med sig.
Och det är heller inte "bara" hudvård dom har utan allt från make-up, accessoarer, kosttillskott och så mycket mer.
Hur bra??

Så nu frågar jag er, mina fantastisk smarta läsare, är det någon som har testat Dermosil?? Är det precis så bra som jag tror att det ska vara? Och är det nästa hudvårdsmärke jag borde satsa på?
Tell me!

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin