Get that glow

Min plan var ju egentligen att resa utomlands och återfå lite härlig lyster igen efter det här mörka vinterhalvåret. Tack och lov har solen börjat ta tillräckligt mycket för att jag inte ska känna mig som ett totalt spöke men grådassigheten är ett faktum. Praise the Lord för glow-produkter säger jag då.

Här kommer mina bästa tips för att skapa en glowy bas!

Innan du gör något annat ska du preppa ditt ansikte med en fuktkräm! Fortsätt sedan med att lägga på alla basprodukter – men tänk på att vara lätt på handen. Bygg upp täckning långsamt för att inte se kakig ut.

Här är min rutin:

– För extra återfukt: Lägg Lumene Valo Glow Boost Vitamin C Hyaluronic Essence där du vanligtvis lägger din highlighter, det får din hy att se extra återfuktad ut.

– CC-kräm: BareMinerals Complexion Rescue CC-kräm (min necessär är aldrig utan den här). Vill du ha mer täckning rekommenderar jag Lumene Blur Foundation (nedsatt till bara 49kr just nu!!!) eller IT Cosmetics Your Skin But Better.

– Ljusa upp: Lägg en concealer med en hållbar finish (du ska inte behöva sätta den med ett puder) under ögonen, till exempel Nyx Professional Makeup Concealer Wand (budget) eller Bare Minerals Bare Skin Serum Concealer (lite dyrare).

– Täck rodnader: Har du blemmor att täcka? Jag älskar Nars Radiant Concealer för finnar!

HIGHLIGHTERS FÖR RENT GLOW

För själva glowet använder jag mig utav puder. Antingen Makeup Revolution Highlighter Palette Radiance eller OFRA CosmeticsHighlighter All Of The Lights ( <-- den är MAGISK).

Vad jag läst på sistone är att det viktigaste är att applicera highlighter på en större yta än vad man kanske är van vid, framförallt när det kommer till bryn och kindben. Det står såhär: "Om du använder en borste: ta en större storlek (mellanstor rouge-borste) och svep lätt över produkten som ett C över dina bryn och kinder, gärna två tre gånger! Håll handen långt ut på borsten, då får du en mjukare applicering eftersom rörelsen i handen blir mjukare. Om du vill använda dina fingrar för att lägga en krämprodukt, använd ditt ringfinger (som är det svagaste av dina fem) och dutta lätt på den på huden."

Områden man vill lägga highlighter på:
– Ögonbryn
– Tinning
– Kindben
– Nästipp
– Ögonvrå
– Cupids bow (mitten ovanför övre läpp)

Och vips såg man plötsligt så mycket fräschare ut!

Gillar

Kommentarer

Linnealiebig
Linnealiebig,
Sååå grann oavsett bränna eller ej 😍
nouw.com/linnealiebig
Emma Engström,
Tänkte du på mig när du gjorde det här inlägget eller?! Haha nejdå, men jag ÄLSKAR ju att läsa och få tips gällande skönhet!! Tusen tack för tipsen, och vi är helt lika när det gäller vilka ställen man ska ha highlighter på 😃 Det är ett måste när man sminkar sig! Kram <3
nouw.com/emmaengstrom
Mammatillthea
Mammatillthea,
Såå bra inlägg 🤩
nouw.com/mammatillthea
Emmamehrali
Emmamehrali,
Detta var ett riktig grymt inlägg du kom med, tack!!! 💕 KRAM
nouw.com/emmamehrali
happyM
happyM,
Sååå bra tips!! Fick precis hem en rabattkod för cococpanda så har suttit hela morgonen och kikat efter nya produkter ❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin