Garderobs-craves

Innehåller affiliate-länkar

Tro det eller ej peeps, men jag har aldrig varit någon sån som följer kändisar på insta. Fram tills för bara något år sedan så hade jag faktiskt bara kontakt med faktiska vänner via insta. Sakta men säkert växte dock den lilla bubblan och nu följer jag (såklart) vissa influencers. Negativt? Inte alls! Behöver jag inspiration så är instagram mitt första go-to. Och såhär i vårtider (älska) så är jag så sjukt inspirerad till att uppdatera en massa saker. Ett nytt garderobs-crave jag har - skor!
Jag är fortfarande inne i använda-mina-gamla-superstars-för-man-vet-inte-hur-vädret-förändras-under-dagen-fasen. Som jag längtar efter att kunna börja använda klackar och krispigt vita sneakers. Här kommer ett par av mina span på sistone:

Som ni kanske märkt har jag snöat in lite lätt på Lovisa Barkman på sistone. För ett par dagar sen la hon upp bilden till vänster och vips var jag helt såld. Klackar likt dessa är ett måste inför våren!

HÄR // HÄR // HÄR // HÄR

HÄR // HÄR // HÄR // HÄR

Stilettos och pumps - var ska jag ens börja? Hade det inte varit för att jag alltid haft ett längdkomplex och därför inte äger ett enda par (än) hade jag nog gått runt i dom dagligen. Nämen alltså, hur snyggt är det inte? Är i år året jag äntligen kommer över det?

HÄR // HÄR // HÄR // HÄR
(Pssst! Alla är fortfarande på 20% rabatt och med koden MBERLIN från ni ytterligare 10% - yaaaay!)

HÄR // HÄR // HÄR // HÄR

Gillar

Kommentarer

Två Månadslöner,
Du har alltid så fina bilder!
tvamanadsloner.blogspot.com
malinhardstahl
malinhardstahl,
Men sååå snygga klackar!!!
nouw.com/malinhardstahl
tildablanksvard
tildablanksvard,
Men wow så många snygga klackar!
nouw.com/tildablanksvard
beattriicee
beattriicee,
Wow så snygga klackar!! 🧡
nouw.com/beattriicee
Mirre,
Jättesnygga allihopa, gillade också hennes rosa outfits med lacktights
sweetwordsbymirre.com
Johannagrahn
Johannagrahn,
Alltså Lovisa är så goals med allt. <3
nouw.com/johannagrahn

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin