Fylld med minnen

Vet ni att jag under ett par år höll på mycket med scrapbooking? Jag hade papper, klistermärken, lim, strass, stenar och till och med inspirationsböcker om just scrapbooking, haha!
Men efter ett tag tröttnade jag lite på projektet att plocka fram allt. Jag menar tänk bara hur mycket det blir med 3 pärmar, 6 smålådor, sax från köket och skärbräda att kunna använda skalpellen utan att repa bordet…
Så dom sakerna har till slut hamnat på en hylla, vilket är tråkigt för jag tycker det är såå kul att ge bilderna lite liv.

Men så kom jag på att man kan göra det så mycket enklare nämligen med en Fotobok. Då behöver man bara sin dator ju. Hur enkelt som helst!
Och jag som älskar att sitta och trixa, välja filter, komponera, klippa och klistra i timmar innan jag blir nöjd. Men inget slår känslan av att få hem den färdiga boken fylld med minnen =)

Bild lånad från We Heart ItI samarbete med Fotoklok.se <

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin