Funkar HairLusts produkter??

Kommer ni ihåg att jag i Maj hade ett samarbete med Hairlust? Ni var då flera som frågade hur det hade gått och om jag märkte någon skillnad. Med tanke på att jag då hade ätit deras tuggisar i typ 3 dagar så kunde jag inte ge något rättvist utlåtande, och lovade därför att återkomma. So well, here I am.
Innan jag skriver något mer vill jag bara påpeka att det här inte är något samarbete jag gör här på bloggen (jag är alltid väldigt noggrann med att följa lagen och skriva ut det högst upp i inläggen i sådana fall), utan något jag själv väljer att skriva om. Just so you know ;)

Under dessa 3 månader har jag både ätit deras tuggisar varje dag, samt använt deras schampoo, balsam och Hair growth and protection mask. Till och börja med kan vi konstatera två saker; 1. Tuggisarna är sjuuuukt goda. Vi snackar i klass med godis, och nummer 2. Schampoot luktar sjuuuukt gott. Typ i klass med godis, haha!

Okej, så vad tycker jag då?
Jag fullkomligt HATAR och fullkomligt ÄLSKAR deras produkter. Jag hatar dom för att jag har bebishår överallt. Försök sätta upp håret i någon snygg fristyr, eller ens se klok ut när man sätter upp håret i en slicktoffs (vi snackar igelkott), vilket har varit ett jätteproblem nu under sommaren. Dessutom växer det ut i olika omgångar, så det ser konstant ut som att jag har frissigt hår som inte går att kontrollera. Så ja, hatar det.

Men jag kan verkligen inget annat än älska det för well, jag har bebishår överallt. Om det fortsätter såhär så kommer jag kanske ha tillbaka mitt älskade hår snart. För er som inte vet det så total-misshandlade jag mitt hår med ex antal hemmablekningar för ett par år sedan. Det resulterade i att mer än hälften utav håret brast och jag fick någon slags upp-och-ned-vänd hockeyfrilla. Det blev så tunt och skadat att jag till slut inte ens vågade röra det för att varje gång jag gjorde så släppte hela tofsar. Förstå den paniken!! Och separationen jag nu har gått igenom har verkligen inte gjort något positivt för mitt hår.

Så nu gör jag allt i min makt för att få tillbaka det håret jag en gång i tiden hade. Jag tar emot alla tips jag kan få, kastar mig in i den ena trenden efter den andra, men håller bara kvar i dom som faktiskt gör skillnad. Och Hairlust gör verkligen skillnad! Sen tror jag på att kroppen behöver variation för att hela tiden hålla sig på tårna, så frågan är om jag kommer köra på Hairlust igen nu när mina tuggisar tar slut eller om jag ska bryta av några månader med Silicea. Däremot kommer jag utan tvekan att snart komma tillbaka för på bara 3 månader har jag märkt enorm skillnad!

Gillar

Kommentarer

tessbjork
tessbjork,
Men va roligt att det fungerar! Hoppas du får tillbaka ditt gamla hår snart <3
nouw.com/tessbjork
Joanna ,
Bra inlägg och fina bilder. Kram
steffanssonsaventyr.blogg.se
oliviakulpakko
oliviakulpakko,
Ååh men skönt att det funkar för dig! 🧡 Jag har aldrig behövt testa då mitt hår växer som ogräs och är väldigt vårdat men det är bra att veta att det fungerar om man behöver! Så snygga naglar du har också förresten! ☺️
nouw.com/oliviakulpakko
happyM
happyM,
Åh alltså så himla kul att du delar med dig av hur det fungerar!!! Har varit hemsk mot mitt hår jag med, plattat och lockat det varje dag och varit alldeles för hårdhänt och stressad med hårborsten! Så tips tackar jag verkligen inte nej till ❤️ Kram❤️
nouw.com/happym
mollysvedin
mollysvedin,
Roligt att höra dina ärliga åsikter om produkterna! <3
nouw.com/mollysvedin
elinelmersson
elinelmersson,
Åh men gud vad kul att det funkar!! Förstår dock frustratuonen också... Tack för recensionen!! Kram på dig <3
nouw.com/elinelmersson
Hannas krypin,
Det låter verkligen som bra produkter. Det där med bebishår känner jag igen. Kom hem från jobbet nu och mitt hår står åt alla håll. Har för mig att du vid något tillfälle skrivit om silicea. Använder du inte det längre?
hannafialotta.blogg.se
lindaviktoriaaa
lindaviktoriaaa,
Bliiir så taggad på att testa, wow wow wow säger jag bara! <33
nouw.com/lindaviktoriaaa
artibus
artibus,
Häftigt att det fungerar! Har du någon för och efter bild? Du är så söt i ditt bebishår hjärtat <3
nouw.com/artibus
artist
artist,

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin