Friyay morning

God morgon älskade Fredag! Som jag har nämnt innan så spelar det egentligen ingen roll att det är just Fredag. Jag är bara inne på dag 4 på arbetsveckan (vilket ändå är fantastiskt skönt, för att efter den första turen till Nynäs så har vi gjort hälften. Då kan man äntligen börja räkna ned dagarna tills friveckan) vilket betyder att jag ändå kommer jobba hela helgen. Men ändå! Jag blir liksom lycklig ända in i själen över att det är just Fredag!

Just nu sitter jag och håller på att vakna till liv (ja, kaffekopp nummer två står framför mig). Trots att jag kommer i säng sent vaknar jag av mig själv vid 7-tiden... Så beroende på om koppen är med mig eller inte, så funderar jag på att gå på GRIT Strenght. Om inte får jag ta mig iväg till gymmet lite senare.
Idag börjar jag, till skillnad från de tidigare dagarna, först vi klockan fyra. Så förhoppningsvis ska jag hinna med både träningen, en snabb tur in på medeltidsmarknaden (som jag inte hunnit med än i år) och till sist en powernap innan jag cyklar iväg till båten.
Vad ska ni hitta på för roligt idag? Lite Fredagsmys hemma i soffan eller blir det något ännu roligare?

Gillar

Kommentarer

josefinemaritkemell
josefinemaritkemell,
Det där ser verkligen gott ut! 😍
nouw.com/josefinemaritkemell
enkelthemma
enkelthemma,
Men åhh så gott det såg ut. Även jag blir glad över frdagar, trots att man ska jobba. Tror det är lite inpräntat på något sätt att gilla den dagen haha
nouw.com/enkelthemma
Amanda Sofi,
Ser så gott ut!
www.nouw.com/amandassofi
artibus
artibus,
Åh dina skålar, ÄLSKAR! <3
nouw.com/artibus
Annie,
Du är världsbäst på bowls! Ser såå gott ut 😉
Hoppas Du får en fin fredag 😊<3
www.lifebyannie.bloggplatsen.se
Netti Starby,
Åh vad gott det ser ut! 😃 Kramis
starbys.se
wilmamelin
wilmamelin,
Åh vad gott 😍 kram vännen
nouw.com/wilmamelin
Pauline,
men mmmums, å så inspo bilder!!
lillafrokenhurtig.blogg.se
enna,
Guuudd vad gott!
sayyeastofashion.blogg.se
sanns
sanns,
Grymma du!! Och den där smoothiebowlen ser så himla god ut!! <33
nouw.com/sanns

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin